Još malo pa nestalo… Ko želi ekskluzivno druženje sa Harlemovcima bolje neka požuri sa kupovinom Magic Passa

0
294
Oglasi
Harlem Globetrotters/ Photo: Promo (Charm Music Serbia)
Harlem Globetrotters/ Photo: Promo (Charm Music Serbia)

Harlem Globetrotters, najpoznatiji košarkaški zabavljači na svetu, spremaju spektakl za 21. maj u 20:00 časova  u Hali sportova “Ranko Žeravica”.

Poznati su po neverovatnim  košarkaškim akrobacijama, po zabavi, po tome što ostavljaju bez daha svakim svojim potezom i oduševljavaju svojom energijom.

Fanovi su im uvek bili najvažniji, ali ove godine, sve što rade približiće publiku terenu više nego ikad pre. Na novoj “Fan Powered” svetskoj turneji Harlem Globetrottersa imaćete više od 20 prilika pre, za vreme i posle utamice da se družite sa Globetotter zvezdama.

Ove godine možete obezbediti svoj Magic Pass, propusnicu za mesto na njihovom ekskluzivnom događaju koji se dešava pre svake utakmice.

Magic Pass vam daje pristup zvezdama tima, mogućnost da učite trikove, igrate basket i fotografišete se na terenu. Posle utakmice, možete da prisustvujete i davanju autograma.

Photo: Promo
Photo: Promo

– O tome koliko je domaćoj publici zanimljiva mogućnost da upoznaju ove košarkaške vanzemaljce, govori i činjenica da je više od polovine Magic Pass ulaznica već rasrodato – kažu organizatori ovog događaja i pozivaju fanove iz cele Srbije da prisustvuju spektaklu:
– Iskustva onih koji su pre mnogo godina imali mogućnost da isprate ovaj šou su neverovatna, ne postoji osoba koja sa njihovih nastupa odlazi ravnodušna. Oni vam stvarno daju mogućnost da se odlično provedete, bez obzira na godine i bez obzira na to koliko pratite sport. Harlemovci su magični! 

Svetski poznati Harlem Globetrottersi su neki od najsenzacionalnijih sportista na planeti, a na listi je veliki broj zvezda kao što su Big Easy, Lights Out, Torch, Spider, Bulldog, Flip, Handles a predvođeni su legendarnim trenerom Sweet Lou Dunbarom.

Ulaznice po cenama od 2500  i 2900 dinara (tribine) i 5500 dinara (Magic Pass) mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona, kao i online na www.tickets.rs.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime