Joker Out 28. oktobra stiže u novosadsku Fabriku

0
250
Joker Out/ Photo: Ursa Premik
Oglasi

Slovenačka shagadelic rock`n`roll atrakcija, bend Joker Out, jedan od trenutno najtraženijih mladih bendova u regionu, održaće prvi samostalni koncert u Novom Sadu 28. oktobra u Fabrici.

Nakon što su postali najprodavaniji live muzičari u Sloveniji i dva puta bend godine, autori hita “Carpe Diem” su se u našim medijima počeli pojavljivati prošle jeseni, kada su objavili premijerni singl na srpskom “Demoni”.

U maju su bili gosti na velikom koncertu benda Buč Kesidi na stadionu Šalata u Zagrebu, a koncerti koji će biti održani u novembru u zagrebačkoj Tvornici su već rasprodati.

Elvis Kostelo i slovenački Joker Out moćnim duetom “New Wave“ pozivaju na promene

Zakazane su Irska, Britanska i Nordijska turneja, a već su prodali 12.000 ulaznica za svoj najveći koncert 6. oktobra u ljubljanskoj Areni.

Beograđani su uživali na njihovom nastupu na ovogodišnjem Belgrade Beer Festu na Ušću, a u avgustu će otvoriti i nastup grupe Franz Ferdinand u Varaždinu.

Joker Out_
Joker Out/ Photo: Ursa Premik

U prethodnim godinama temeljno su razvili muzički pravac koji se naziva shagadelic rock`n`roll, a ovaj energičan, ali zavodljiv i moderan zvuk osvojio je region.

Singlovima sa debitantskog albuma “Umazane Misli“ preuzeli su radijske i streaming top liste, kao i velike koncertne scene širom regiona.

Joker Out predstavio englesku verziju singla “Carpe Diem“

Njihovi koncerti odišu eksplozivnim gruvom i šarmantnim melodijama koje fanovi strastveno pevaju.

Neverovatna energija, unikatan vizuelni identitet i moćna muzika doneli su im dve uzastopne nagrade za izvođača godine, 2021. i 2022, kao i nagradu za pesmu godine 2021. godine.

Prodaja ulaznica za prvi samostalni koncert benda Joker Out u Novom Sadu, 28. oktobra u Fabrici, počinje u četvrtak 22. juna u 10:00 časova.

Ulaznice po ceni od 1.900 dinara mogu se kupiti online na gigstix.rs i GigsTix prodajnim mestima.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime