“Joker 2” je u produkciji, Lejdi Gaga bi trebalo da bude Harli Kvin…

0
1164
Oglasi
Hoakin Finiks, Lejdi Gaga/Photo: screenshot
Hoakin Finiks, Lejdi Gaga/Photo: screenshot

Kao što smo već pisali, nastavak “Jokera” službeno je u pripremi, a reditelj Tod Filips otkrio je da će naslov nastavka biti “Joker: Folie à Deux”. Sada je objavljeno i da će za ulogu Harli Kvin biti angažovana Lejdi Gaga.

Prema Hollywood Reporteru, Gaga preuzima ulogu Harli Kvin, lika koji su često pojavljivao u pričama vezanim za Betmena kao Džokerov pomoćnik i – potenccijalna ljubavnica. Margo Robi glumila je Harli Kvin u visokobudžetnom filmu “Suicide Squad” iz 2016., kao i u njegovom nastavku “The Suicide Squad” iz 2021. Njena verzija lika takođe je bila centralna figura u filmu o superherojima “Harley Quinn: Birds of Prey” iz 2020.

LUDOVAĆEMO PONOVO… ZVANIČNO POTVRĐENO SNIMANJE NASTAVKA “JOKERA”, ZNA SE I NASLOV

Nisu otkriveni detalji radnje filma, ali Hollywood Reporter kaže da će Kvin za “Joker 2” – “postojati u drugačijem DC svemiru od Harli Kvin Margo Robi”. Navodi da će “Joker 2” biti “mjuzikl”, iako ne nudi više detalja o tome.

Kretanje Lejdi Gage u filmsku glumu do sada se pokazalo vrlo uspešnim, pošto je zaradila nominaciju za Oskara za najbolju glumicu za “A Star Is Born”, i nominacije za Baftu i Zlatni globus za najbolju glumicu za “House of Gucci”.

Prvi “Joker” objavljen je u oktobru 2019., a postao je 4. film s najvećom zaradom svih vremena, zaradio je 11 nominacija za Oskara, uključujući i najbolji film i osvojio Oskara za najboljeg glumca (Hoakin Finiks) i najbolju filmsku muziku (Hildur Guonadotir).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime