Jesenjin snima spot za pesmu “Ona te ne voli”… Čekamo premijeru…

0
186
Oglasi
Jesenjin/ Photo: Promo
Jesenjin/ Photo: Promo

Crnogorski rok sastav Jesenjin započeo je u Podgorici snimanje spota za novu pesmu “Ona te ne voli”.

– Ovo je najenergičnija pesma benda Jesenjin do sada, moguće da će to biti i na čitavom debi albumu koji planiramo da kompletiramo tokom naredne godine. Brza je, kratka, sa žestokim rifom i još žešćim vokalom Milene Janković, izuzetne mlade pevačica koja je pre nekoliko meseci unela mladalačku energiju u naš, budimo realni, uglavnom sredovečni sastav – rekao je autor pesme Igor Perović, klavijaturista u bendu.

Jesenjin/ Photo: Promo
Jesenjin/ Photo: Promo

Milena, pevačica klasičnog muzičkog obrazovanja, ne krije uzbuđenje zbog rada sa ovim bendom.

– S obzirom na to da je ovo prva pesma u mojoj interpretaciji od kako sam postala članica Jesenjina, a ujedno i prvi spot u mojoj dosadašnjoj karijeri, moram priznati da sam jako uzbuđena i da jedva čekam da se spot i pesma zavrte i naprave zemljotres na svim radio stanicama i televizijama. Očekujem dobar prijem kod publike, naročito mlađe koja voli taj malo tvrđi zvuk – prokomentarisala je Janković.

Jesenjin/ Photo: Promo
Jesenjin/ Photo: Promo

Prvu noć snimanja svog petog spota, članovi grupe poznate po hitovima “Sreća” i “Zauvijek i još jedan dan”, proveli su u jednom podgoričkom lokalu, a na setu je pored njih bila i Anja Nikolić, koja je tumačila rivalku glavne junakinje pesme.

– Milena se u spotu bori za naklonost momka kojeg Anja vrti oko malog prsta. Pošto on u toj priči nema svoje “ja“, predstavili smo ga pomoću lutke iz izloga – pojasnio je basista Slaven Ivanović.

Pesma je snimnjena u podgoričkom studiju “Krug“, producenta Dragana Miljanovića, a promocija spota je planirana za februar.

Bend Jesenjin, kojeg pored pomenutih članova čine i pevačica/pesnikinja Svetlana Kalezić Radonjić, gitarista Miloš Jovanović i bubnjari Damir Maršić i Vido Uskoković, naredni period će provesti u radnoj atmosferi. Pored nastupa uživo, baviće se produkcijom pet novih pesama od kojih će jedna biti na engleskom jeziku.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime