Jbg… Otkazana i Rokerijada u Petrovcu na Mlavi

0
221
Oglasi
Rokerijada 2019/ Photo: Saša Simić Sima
Rokerijada 2019/ Photo: Saša Simić Sima

Udruženje građana Fabrika koje organizuje Rokerijadu, donelo je konačnu odluku da se ista ne održi u planiranoj formi, kako je najavljeno.

Saopštenje prenosimo u celosti:

– Takmičenje bendova koji su ušli u finale održaće se online i svakako će biti pobednika. Želimo da baš u ovom trenutku nekoga nagradimo snimanjem singla, spota, promocijom.

Ova odluka nikako nije bila laka, pogotovo što smo sve pripremili da se opet pokažemo kao dobri domaćini i neizmerno se radovali tome da se svi vraćamo polako u normalu.

Uz sve naše napore i planirane mere zaštite, za koje smo već obezberili sredstva, ipak ne postoji način da se koncerti na otvorenom održe. Ne možemo se uklopiti u zakonske okvire, iako je bilo je došlo do popuštanja mera, ali pod uslovima koji obuhvataju samo ustanove kulture.

Bilo je reči i da se festival odloži, do sledećeg ublažavanja mera, ali nam je javljeno da su dva benda u karantinu i zbog neizvesnosti da li će prisustvovati i ostali učesnici, čvrsto smo odlučili da možemo da sačekamo bolje vreme za održavanje koncerata na otvorenom kada smo već do sada čekali.

Učestvovanje na našem festivalu podrazumeva trodnevno druženje, noćenja učestika, interakciju bendova i kada smo saznali da su neki od učesnika u karantinu, da se za neke još ne zna da li će možda biti, nismo hteli da budemo neozbiljni i napravimo situaciju gorom no što jeste. Svima želimo da budu zdravi.

Udruženje građana Fabrika je društveno odgovorno i potrudićemo se da smislimo način ili sudelujemo sa ostalim istomišljenicima kako da se prevaziđu sve ove teškoće bezbedno u narednom periodu.

Izvestićemo vas o daljem toku takmičenja, koje će biti sprovedeno “online”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime