Izložba fotografija “Vremena se menjaju – porodica ostaje” u Domu omladine Beograda

0
114
Porodica Mikavica/ Photo: privatna arhiva
Oglasi

U ponedeljak, 19. februara, u 19:00 časova, u Domu omladine biće otvorena nacionalna izložba fotografija “Vremena se menjaju – porodica ostaje“. Ovom prilikom biće izloženo više od sto fotografija porodica iz Srbije, regiona i sveta, koje predstavljaju jedinstvenu priču o porodičnoj ljubavi, podršci i povezanosti.

Fotografije koje će biti izložene prikupljane su preko društvene mreže Instagram i pažljivo odabrane kako bi prikazale raznolikost porodičnih odnosa i trenutaka i prenele priču o ljubavi. Ove fotografije su, kako kažu realizatori izložbe, otac i ćerka, Milutin i Tijana Rajković, više od statičnih slika – one su zabeležene priče, trenuci sreće, izazovi i trijumfi koje dele porodice širom sveta.

Kroz prikaz različitih životnih trenutaka i interakcija unutar porodice, želeli su da podsete na značaj porodice i podrške koju nam ona pruža, i da ohrabre stvaranje novih porodica, ističući važnost porodičnih vrednosti u formiranju stabilnog i harmoničnog društva.

“Vremena se menjaju – porodica ostaje” su podržali grad Beograd, Kulturno prosvetna zajednica Srbije i Dom omladine Beograda. Izložba će biti otvorena do 29. februara u holu ispred balkona Velike sale, a ulaz je slobodan.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime