Ivan Milenković i Bluz mašina objavili lyric video za pesmu “Okean“

0
265
Oglasi
Ivan Milenković (Bluz Mašina)/ Photo: Bojan Stevanović
Ivan Milenković (Bluz Mašina)/ Photo: Bojan Stevanović

Posle pesama “Jedna lepa stvar“ i “Više nisi tu“, Ivan Milenković i Bluz mašina predstavljaju treći singl sa predstojećeg albuma koji bi trebalo da se pojavi do kraja ove godine.

Kao treći singl, odabrali su baladu “Okean“ za koju kažu da u žanrovskom smislu predstavlja eksperiment kojim su pokušali da urade nešto drugačije u odnosu na ono što su do sada radili.

– Ne treba se plašiti neuspeha i neprihvatanja od strane ustaljene publike i kritičara, pogotovu ne u drugoj dekadi 21 veka. Svet uveliko ide napred, pa zašto ne bismo i mi – kaže Ivan.

Ivan Milenković/ Photo: Bojan Stevanović
Ivan Milenković/ Photo: Bojan Stevanović

Pesma “Okean“ opisuje ljudske odnose, ljubav, svest koja je istovremeno i beskrajna ali i ograničena i nemirna u odnosu sa stvarnošću. 

Produkciju, kao i na prethodnim pesmama sa novog albuma, potpisuje Saša Otašević (studio Mašina 23).

Bluz Masina je autorski bluz/rok bend iz Beograda koji je do sada objavljio dva albuma. Ivan Milenkovic, frontmen i gitarista grupe, trenutno radi na svom prvom solo albumu.

Milenković je samostalni umetnik iz Beograda i bavi se muzikom i multimedijom vec 21 godinu, a iza sebe ima šest autorskih izdanja.

– Uvek sam želeo da se bavim isključivo muzikom, ali smatram da je u eri u kojoj živimo (i u zemlji kojoj živimo) to postalo nemoguće. Mnogi potežu za dodatnim ili rezervnim prihodima da bi preživeli, jer nastupa, od kad je počela pandemija, ima vrlo malo – kaže Ivan i dodaje da mu je izuzetno drago što je pronašao svoj autorski izraz i unutrašnji mir, pa može da se posveti autorskom radu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime