“Ivan” je novi video singl beogradskog dua Anja Štark

0
199
Anja Štark/ Photo: Katarina Marković
Oglasi

Duo Anja Štark predstavio je novi video singl pod nazivom “Ivan” u kojoj na spajaju zapitano sanjive stihove sa ritmom koji hipnotiše.

Autorka spota je fotografkinja Katarina Marković, koja na volšeban način oživljava svoje fotografije i istražuje pokrete.

Beogradski bend Anja Štark hrabro i bez kompromisa ide dalje.

Od prvog singla “Zlato”, saradnje sa sarajevskim producentom Hibridom, analizama osnovnih elemenata kroz pesme, eskapizma, ljubavi, života u novobeogradskim blokovima, (ne)mirenja sa nametnutim životom, Anja Štark nastavlja da se menja i istražuje.

Anja Štark
Anja Štark/ Photo: Katarina Marković

– Ovog proleća sa vama delimo pesmu koja je dugo čekala na realizaciju i posvećujemo je svim dečacima u nama i pored nas. “Ivan” se i muzički i vizuelno nadovezuje na prošlogodišnji hit “Godina bez dodira” s obzirom na to da je ista grupa naših dragih i talentovanih saradnika radila na obe pesme. Tekst je napisala Milica, a muziku smo radile zajedno nas dve (Milica i Aleksandra), dok nam je u pomoć oko aranžmana i same muzike, kao i prošli put, priskočio Nikola Mijušković (Turbo Trans Turisti). Za snimanje, miks i mastering već standardno zaslužan je Dušan Filimonović – kazale su  Milica i Aleksandra.

Spot za “Ivana” kompletno je delo Katarine Marković (kamera, režija, montaža, grafika), uloge su tumačili Aleksandar Kecman, Aleksandra i Milica, a vide se i ruke Jovane Marković.

Duo Anja Štark čine Aleksandra Tomović i Milica Mitić. Ranije su sarađivale u bendu Sofie from Seattle, a kao Anja Štark aktivne su skoro četiri godine i do sada su objavile pesme “Zlato”, “Mesta”, “Dječaci sa srcem slijepog miša”, “Vazduh”, “Blokovi”, “Dobro” i “Godina bez dodira”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime