Ivan Aleksijević, pijanista Koljinog benda: Grobovlasnici više ne postoje

3
15530
Arsenal Fest Kolja i Grobovlasnici/Photo: AleX
Oglasi

U komentarima na vest da je otkazan koncert Kolje i Grobovlasnika, na FB stranici Headlinera , oglasio se i pijanista Ivan Aleksijević Pančevac, član pomenutog sastava.

On je u komentaru potvrdio da Grobovlasnici nemaju nikakve veze s ličnim odlukama Nikole Pejakovića Kolje i da zbog tih odluka Grobovlasnici više ne postoje.

“Grobovlasnici sa tim nemaju veze, to je na žalost njegova odluka zbog koje taj bend više ne postoji, jer članovi benda ne žele da budu deo njegovog političkog angažmana,i sve što mogu da kažem je da osećam veliko razočarenje, bes i tugu”, napisao je Aleksijević.

Da podsetimo, Grobovlasnike su činili Nikola Pejaković Kolja – vokal, gitare; Vojislav Aralica – gitare, bas gitara, prateći vokal; Ivan Aleksijević – hammond orgulje, klavir, prateći vokal; Sebastijan Kerekeš Seba – bubnjevi, prateći vokal; Kristijan Mlačak – tenor saksofon, prateći vokal i Nemanja Banović – truba, prateći vokal;

Sve reakcije na informaciju o otkazivanju koncerta koji je trebalo da se dogodi 20. decembra u MTS dvorani, pogledajte ispod ovog posta:

Oglasi

3 KOMENTARA

  1. poštujem stav pravih umetnika da se ne uvlače u politiku jer za njihovo postojanje ona nije ništa učinila kao što neće učiniti ni posle izbora….pravo na privatnost a ne bombardovanje preko telefona

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime