Iva Lorens 26. maja u bašti Kulturnog centra Grad

0
134
Iva Lorens/Photo: Promo (Kontra)
Oglasi

Mlada pop zvezda Iva Lorens, finalistkinja ovogodišnjeg takmičenja Pesma za Evroviziju, održaće koncert u nedelju, 26. maja u bašti Kulturnog centra Grad, uz pratnju svog benda.

– Jedno je sigurno – ovo neće biti tipičan koncert u KC Gradu, planiram da bude posebno i intimno, ali pre svega nezaboravno, budući da je prošlo više od dve godine od mog poslednjeg koncerta u Beogradu. Pesmu “Dom“ ću po prvi put pevati uživo u svom domu, a u planu su i iznenađenja, kako s moje strane, tako i od strane specijalnih gostiju koji su podjednako uzbuđeni da mi se pridruže – izjavila je Iva Lorens.

Iva Lorens jedna od najsvežijih pop lica koja su se pojavila na lokalnoj muzičkoj sceni. Kroz samo nekoliko godina, mlada kantautorka prešla je put od prve numere na engleskom jeziku, preko života i rada u Berlinu, saradnje sa Jasonom Derulom, do prvog solo albuma “Svitanje” i učešća u finalu Pesme za Evroviziju.

Iva Lorens/ Photo: Goran Popovski

Krajem prošlog meseca, našla se na prestižnoj listi 100 izvođača na koje treba obratiti pažnju, za 2024. godinu, koju je objavilo Evropsko Udruženje nezavisnih diskografa IMPALA u partnerstvu sa YouTubeom.

Iva Lorens je jedna od pobednica prvog nacionalnog muzičkog konkursa Serbia Creates: The Spotlight, koji je podržala celokupna muzička industrija. Početkom godine predstavljala je Srbiju na najvećem nastupu naše muzičke industrije na prestižnom evropskom festivalu Eurosonic Nordeslag, a Centralni Euronews njen nastup uvrstio je među najzapažnije na ovogodišnjem Eurosonicu.

Posle toga, Iva je nastupala na jubilarnom desetom izdanju najvećeg showcase festivala u ovom delu Evrope – Mentu u Ljubljani.

Ograničen kontingent ulaznica je u prodaji na svim prodajnim mestima Ticket Visiona, kao i online na tickets.rs, po promo ceni od 1000 dinara za prvih 100 ulaznica, dok je naredna cena 1200 dinara, a poslednji kontingent prodavaće se po ceni od 1500 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime