Italijanski death metalci Hour of Penance 25. septembra u Fabrici

0
210
Oglasi
Hour of Penance/ Photo> Promo
Hour of Penance/ Photo> Promo

Hour of Penance konačno stižu u Srbiju i to 25. septembra u novosadsku Fabriku.

Vlasnici sedam studijskih albuma od kojih prošlogodišnji “Cast the First Stone” i dalje dobija samo najbolje ocene širom sveta, suvereno grabe napred i čvrsto drže poziciju jednog od najboljih evropskih death metal bendova novije generacije.

Svoj stil izgradili su po uzoru na staru školu death metala i svemu dali autentični pečat i izgradili stil koji danas ponosno mogu da nazovu svojim ličnim brendom.

Vešto balansirajući između tradicionalnog death metal zvuka i novog modernog brutal i technical detah metala Hour of Penance mogu da se svrstaju u sam vrh aktuelne svetske death metal scene.

Poseban pečat njihovom zvuku daje bubnjar Dejvid Bila (BrutalDave) koji je zbog svog superiornog vladanja instrumentom i sam stekao na hiljade fanova širom sveta.

U narednom periodu biće objavljena i imena specijalnih gostiju na koncertu u Novom Sadu.

Ulaznice za koncert benda Hour of Penance u organizaciji MH Concerts i Serbian Hellbangers, možete da nabavite na svim prodajnim mestima Gigstixa i Eventima po cenama:
1000 dinara  – specijalna akcija prvih 50 kom
1300 dinara – pretprodaja
1800 dinara – na dan koncerta

Naknadno će u prodaju biti puštene i oldschool štampane ulaznice koje će u prodaji biti samo u Mungosu (NS) i Felixu (Bg).

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime