Istraga o smrti Metjua Perija krenula u novom pravcu: Slavna ličnost povezana sa slučajem, zaplijenjeni joj telefon i računar

0
198
Metju Peri/Photo: YouTube screenshot
Oglasi

Istraga o smrti Metjua Perija nedavno je dobila novi zaokret nakon što je neimenovana slavna ličnost morala da preda svoj laptop i mobilni telefon policiji.

Dana 19. juna, neimenovana žena bila je na više policijskih intervjua nakon što je LAPD napravila “značajan napredak u svojoj istrazi koja je počela u maju”, rekao je izvor za In Touch.

Preminuo Metju Peri… Slavni glumac iz “Prijatelja” se udavio u svom džakuziju

Policija je sa nalogom za pretres otišla do stana misteriozne žene, ali ona nije bila prisutna. Kada se vratila, “potpuno je sarađivala” sa vlastima.

– Policajci su navodno uzeli njen ajfon i kompjuter – rekao je insajder i dodao da je žena “sve predala”.

Izvor je napomenuo da su se žena i zvezda “Prijatelja”, koja je preminula u oktobru 2023, prethodno sreli na rehabilitaciji, gdje su započeli “neočekivano prijateljstvo”.

– Ona je angažovala advokate i imala je više sastanaka sa policijom od kada su stigli u njenu kuću sa nalogom za pretres. Ona ne govori ništa o toj situaciji – rekao je insajder.

Međutim, izvor je istakao da su istražitelji “morali nešto da znaju da bi dobili nalog i tako se pojavili”.

– Teško je reći ili tačno znati koja je bila njena uloga u Metjuovoj smrti, ali ona je uporno insistirala da nije imala nikakve veze s tim – otkrio je insajder.

Prijatelji, ljubavnici i Velika Strašna Stvar… Memoari Metjua Perija od sada i na srpskom jeziku

Da podsetimo, Peri je preminuo u subotu, 28. oktobra 2023. godine, u svom domu u Los Anđelesu. Imao je 54 godine.

Obdukcijom je kasnije utvrđeno da je smrt glumca uzrokovana akutnim dejstvom ketamina i utapanja, a obdukcijom se takođe konstatuje da “nije bilo znakova traume ili sumnje na ubistvo”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime