Istinita priča… Goblini slave 30. rođendan koncertom na Beogradskom sajmu 25. juna

0
308
Oglasi
GobliniPhoto;:Marko Ristić - Zanrtnuti tonovi
Goblini/ Photo: Marko Ristić – Zanrtnuti tonovi

Povodom 30. rođendana, Goblini nas pozivaju na veliki koncert 25. juna na Beogradskom sajmu od 21h.

Malo je koncertnih prostora u kojima Goblini nisu svirali tokom tri decenije, a atrijum Beogradskog sajma je posebno inspirativan prostor, idealan za početak rođendanske tuneje “Istinite priče”. Ovo će biti prilika da armija fanova, po kojoj su Goblini poznati, vidi i čuje bend u dosad neviđenom ambijentu na najvećem koncertu do sada.

Prvi kontigent ulaznica je dostupan na svim prodajnim tickets.rs  mestima po ceni od 1000 dinara (1000 za 1000). Posebno dizajnirane karte je moguće kupiti u Metropolisu (Makedonska 21) i Felix Shopu (TC Sremska). Za ovaj koncert važe i ulaznice kupljene za koncert koji je planiran u Belexpo centru 18. aprila 2020. godine.

GobliniPhoto;:Marko Ristić - Zanrtnuti tonovi
Goblini/ Photo: Marko Ristić – Zanrtnuti tonovi

Muzička istinita priča grupe Goblini počela je 1992. godine  u Šapcu. Za trideset godina  postojanja, bend je objavio šest studijskih i tri live albuma i odsvirao na stotine koncerata. Iako su odavno izašli iz okvira underground scene, i danas sa istom energijom sviraju na najvećim binama u regionu ali i u malim, klupskim prostorima. Koncert u atrijumu Beogradskog sajma 25. juna  predstavlja krunu njihove dosadašnje karijere.

GOBLINI SLAVE 30 GODINA VINILINIM REIZDANJEM PRVOG ALBUMA “ISTINITE PRIČE”…

Pred ovaj koncert, Goblini poručuju:

– Budite deo naše zajedničke istinite priče – vidimo se na Beogradskom sajmu 25. juna. Ima nas!

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime