Iskaz slavi jubilej besplatnim koncertom koji će trajati – dva dana

0
277
Oglasi
Iskaz/ Photo: Promo
Iskaz/ Photo: Promo

Bend Iskaz obeležava deset godina od nastajanja i objavljivanja prvog albuma, 16. i 17. decembra u dvorani Apolo u Pančevu.

Sa svojim prijateljima i saradnicima, bend Iskaz u ulozi domaćina, predstaviće svoje goste, muzičare i autore sa kojima su kroz zajedničke pesme i nastupe, tokom protekle decenije, definisali svoje stvaralaštvo.

Koncept celog događaja je zamišljen kao “Live žurka” na kojoj se izbegava standardna postavka – bend u odnosu na publiku, već je zamišljeno da cela dvorana bude pozornica na kojoj će biti i sami posetioci. Sve to je podržano VJ radovima, trasovima i catwalk-om.

Print

Povodom ovog dvodnevnog koncerta, Iskaz je poručio svojim fanovima:

Pozivamo vas da zajedno sa nama proslavite 10 godina od našeg prvog izdanja! U dva dana koncerta ćemo zajedno sa našim dragim prijateljima, gostima i saradnicima da napravimo našu najveću, najjaču i najdužu žurku do sada! Prošle godine nam je Apolo bio mali, te smo ovoga puta odlučili da, program podelimo na dva dana, kako bismo se svi osećali komotnije. Repertoar dakle neće biti isti oba dana, iako ćemo neke pesme rado ponoviti. Takođe ćemo napraviti muzički osvrt na pojedine pesme sa prvog albuma “NATIO”, uz drage nam ljude iz tog perioda stvaranja. Očekuju vas “Vj” radovi nšeg dragog “Vj Witness-a”, plesna grupa “TDA”, Snimci naših dragih “NNSpark” drugara, posebno konstruisana bina i svetlo za ovu priliku i mnoštvo malih iznenađenja. Ulaz na oba koncerta je besplatan, to je naš način da vam se zahvalimo što nas trpite 10 godina.

Ovo će biti prvi u nizu sličnih događaja koji će se održati u svim većim gradovima Srbije. Početak je u 22:00 časova, a ulaz je na oba događaja besplatan.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime