Iskaz se vraća u svoj grad… Večeras besplatan koncert u Pančevu, a uz njih – Znoj, Boris (Ničim izazvan), Bane Sunshine…

0
301
Oglasi
Iskaz (Wind Rock Fest 2021)/ Photo: AleX
Iskaz (Wind Rock Fest 2021)/ Photo: AleX

U subotu, 11. septembra, dakle večeras, u Apolo dvorani bend Iskaz održaće koncert. Ulaz je besplatan, a koncert počinje u 21 čas.

Iskaz ponovo nastupa u svom gradu. Ovaj pančevački bend poznat je po energičnim nastupima, uvek pred velikim brojem posetilaca. Ipak, u svom gradu nisu svirali već duže vreme.

– Od poslednjeg koncerta do sada smo svi bili u nekom “limbu” jer niko nije znao šta nas čeka i svi smo se nadali vraćanju normalnom životu. Mi smo zapravo u tom periodu radili na novim pesmama i dosli do broja 24. Svakako, sada makar imamo materijala koji može da se objavljuje postepeno. U Pančevu nismo nastupali od 2018. godine. Svake godine smo, inače, održavali svoj veliki, tradicionalni koncert, ali smo tada odlučili da 2019. preskočimo jer smo hteli da se fokusiramo na stvaranje novog albuma. 2020. se desilo šta se desilo i eto nas tek sad u rodnom gradu, vraćamo se kući nakon dve godine. Recept je isti, ulaz je besplatan, izvodićemo pesme sa dragim gostima, saradnicima i prijateljima, dok ćemo sigurno “provući” kroz repertoar i neku od novih pesama – rekao je za portal 013info frontmen benda Zoran Stefanov Kiza.

Pre nekoliko dana objavljen je dvostruki singl Iskaza “Trebaš mi”.

– Postoji mogućnost da ćemo odsvirati (obe verzije) i to premijerno. Od gostiju će ovoga puta sa nama binu deliti: domaća podrška, bend Znoj, zatim Bvana Herbalajzer, Boris Bakalov iz benda Ničim izazvan, Bane Sunshine, kao i podmladak benda Goblini, Nikola Kokotović. Jako smo uzbuđeni zbog predstojećeg koncerta jer je “najteže biti pop u svom selu”, ali sa našim ljudima nama to nekako polazi za rukom. Ne smemo da razočaramo tamo gde smo domaćini, mora da bude vrhunski provod za sve – objašnjava Stefanov.

HL/Izvor: 013info.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime