Iron Maiden se video porukom zahvalili fanovima na podršci tokom turneje i najavili – nešto sasvim drugačije

0
301
Iron Maiden (Štark Arena)/ Photo: AleX
Oglasi

Iron Maiden objavili su video u kom se zahvaljuju svojim evropskim fanovima na podršci tokom izuzetno uspešne Future Past turneje ovog leta.

U videu koji traje tri minuta i ima muzičku podlogu pesme “Days of Future Past” sa albuma “Senjutsu”, Edrijen Smit, Niko Mekbrejn, Brus Dikinson i Dejv Marej preplavljuju svoje fanove pohvalama i hvale Future Past turneju kao jedno od svojih omiljenih putovanja dosad.

Izvršni direktor RnR Hall of Fame progovorio o “ignorisanju” Iron Maidena

Nakon što su govorili o svojim nastupima na tri koncerta u Kanadi i o tome kako će biti zvezde na mega-festivalu Power Trip ovog jeseni, Niko i Brus su progovorili i o budućim planovima benda Iron Maiden.

Niko kaže u videu:

– (Posle Power Trip festivala) uzećemo malo vremena za sebe jer smo svi stari faraoni – pa ostatak ekipe jeste, što se mene tiče, nisam baš siguran!

Iron Maiden najavili novo Trooper pivo, u “dvostrukoj” boci, za velike dečake…

U svakom slučaju, uzećemo malo vremena da razmislimo šta ćemo raditi posle.

Nagoveštavajući buduće projekte, Brus je rekao:

– Desiće se nešto drugo. Ne mogu vam reći šta, ali bićete srećni.

Future Past turneja uključuje pesme koje ranije nisu izvođene sa njihovog albuma “Senjutsu” iz 2021, retko izvođen materijal sa njihovog važnog albuma “Somewhere in Time” iz 1986, uključujući prvi put izvođenje pesme “Alexander the Great”, kao i nekih kultnih numera.

U vrlo dobro primljenom i potpuno rasprodatom delu UK i Irske turneje posetili su arene u Dablinu, Glazgovu, Lidsu, Mančesteru, Notingemu, Birmingemu i dvaput su nastupili u Londonu, u The O2, u junu i julu.

Eto i njih u odabranom društvu… Iron Maiden dobili svoje poštanske marke Kraljevske pošte

Iron Maiden će svirati na Power Trip festivalu u Kaliforniji početkom oktobra zajedno sa drugim velikim rok izvođačima kao što su AC/DC, Judas Priest, Guns N’ Roses, Metallica i Tool.

Prošle nedelje, Niko Mekbrejn je otkrio u video poruci i saopštenju fanovima da je pretrpeo moždani udar u januaru 2023. godine.

HL/Izvor: planetradio.co.uk

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime