Ima da pršti! Sudar dve generacije u DOB-u… Norveški Fight The Fight specijalni gosti Devin Townsend Projecta

0
272
Oglasi
Devin Townsend Project/ Photo: Facebook @dvntownsend
Devin Townsend Project/ Photo: Facebook @dvntownsend

Metal legenda i muzički inovator Devin Tausend sa svojim bendom Devin Townsend Project (DTP) održaće koncert 15. avgusta u Domu omladine Beograda na kome će predstaviti novi album “Transcendence”.

Kombinujući progressive metal, rock, ambijentalnu i elektronsku muziku, Devin stvara ubitačnu kombinaciju koja se jednostavno mora doživeti i uživo, jer sa pravom važi za jednog od najoriginalnijih i najtalentovanijih gitarista našeg vremena.

Specijalna podrška na koncertu DTP u Domu omladine biće norveški modern metal bend Fight The Fight.

Fight the Fight/ Photo: Promo
Fight the Fight/ Photo: Promo

Mada su tek u dvadesetim godinama, članovi benda koji su ranije nastupali pod imenom Faenskap, sviraju zajedno već više od decenije.

Ovo je klasična priča o prijateljima iz djetinjstva i školskim drugarima koja formiraju bend, imaju snove i velike ambicije i naporno rade na njihovom ostvarivanju.

Nastupali su na svim većim festivalima u Norveškoj, radili turneje po Evropi i dobili mnoge pohvale za sjajne live nastupe, između ostalog i od Metal Hammera UK.

Njihov debitantski album ” Fight The Fight” okarakterisan je kao svež i prepun mladalačke energije, na kome se osećaju uticaji roka, panka, metala, pa čak i blek metala utkanih u progresivni zvuk.

Ulaznice za koncert u Domu omladine mogu da se kupe na prodajnim mestima Eventim, Felix i Mungos po cenama: 2.700 dinara (pretprodaja) i 3.000 dinara (na dan koncerta).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime