“Igraj dok te ne sruše” uz box set Del Arno benda

0
233
Oglasi
Del Arno Band/ Photo: delarnoband.com
Del Arno Band/ Photo: delarnoband.com

Del Arno Band će 10 februara u knjižari Papirna Krila (Knez Mihailova 35) sa pošetkom u 16:00 časova, održati promociju box seta “Igraj dok te ne sruše” objavljenog povodom proslave 30. rođendana grupe. Tom prilikom bend će se družiti sa fanovima i potpisivati svoje novo izdanje.

DEL ARNO - BOX SET

Del Arno Band, najpoznatiji rege bend na Balkanu i posle velikog koncerta u Domu omladine Beograda nastavlja da slavi tri decenije rada.

Box Set izdanje “Igraj dok te ne sruše” objavljeno je za izdavačku kuću Mascom Records i sadrži pet albuma koje će svi poštovaoci ovog benda želeti da imaju u svojoj muzičkoj kolekciji.

– Box set je odgovor na proslavu jubileja, ali i na brojne poruke naših poštovaoca koji su nam javljali da je do naših izdanja teško doći. Sadrži četiri naša autorska albuma i peti cd, sa duetima, obradama kao i priličan broj neobjavljenih snimaka, a uz to i knjižica sa fotografijama iz porodičnih albuma, kao i prigodni tekstovi ljudi čiju rok misao izuzetno poštujemo, a to su Aleksandar Žikić, Dragan Kremer, Petar Janjatović, Dragan Ambrozić i mladi rok novinar iz Novog Sada Nenad Pekez – izjavio je frontmen benda Jovan Matić.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime