Humanitarni koncert za Iliju… Playdown, Dirty Secret, Krilat i beo i Endless Struggle 12. februara u Garaži

0
370
Oglasi

U subotu, 12. februara u Garaži biće održan humanitarni koncert za malog Iliju na kome će da nastupe bendovi:  Playdown, Dirty Secret, Krilat i beo i Endless Struggle.

Photo: Promo
Photo: Promo

Playdown je nastao početkom 2011. godine. Posle više promena u postavi, konačno se ustalila ekipa koja je počela sa autorskim radom. U decembru 2012. snimili su pet autorskih pesama, a krajem 2014. još pet novih pesama.

Bend su: Filip Simo Knežević (vokal i gitara), Marko Lomić Loma (gitara), Bojan Mihajlović Čaki (bas gitara) i Vladimir Lekić Leka (bubnjevi).

Posted by Playdown on Tuesday, 1 February 2022


Dirty Secret je hard rock bend nastao u avgustu 2021. godine, a prvi nastup će im biti upravo ova humanitarna svirka u Garaži.

Bend čine: Aleksa Kostur (vokal, gitara), Milan Nešković (gitara, bek vokal), Mihailo Glišić Mixa (bas gitara) i Andrej Milošević Cipi (bubnjevi).

Krilat i beo je beogradski pop rok sastav koji aktivno postoji od 2016. godine. Rad su počeli kao akustični bend koji je u jednom trenutku brojao devet članova.

Snimili su dva video singl nakon čega se su se postava i zvuk benda promenili “u korist” električnih gitara i bubnjeva.

Bend Krilat i beo planira da uskoro objavi novi video singl, a u Garaži će nastupiti kao akustični trio.

Endless Struggle je beogradski hardkor pank sastav nastao 2019. godine. Bend izvodi autorske pesme koje preko brzih i moćnih rifova podižu energetski naboj.

Tekstovi njihovih pesama govore o egzistencijalnoj problematici kroz prizmu metafizike.

Svirka počinje od 20:00 časova, cena ulaznice iznosi 400 dinara, a Kovid propusnice NISU potrebne.⁣

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime