Hteli smo da preskočimo ovu temu, ali… Javila se i četvrta žena koja tvrdi da je žrtva zlostavljanja “Zverke” Krisa Nota

0
249
Oglasi
Kris Not/Photo: YouTube printscreen
Kris Not/Photo: YouTube printscreen

Glumac Kris Not kojeg gledaoci pamte kao Zverku iz popularne serije “Seks i grad” optužen je za seksualno zlostavljanje, a sada se pojavilo i još detalja.

U najezdi sličnih vesti, u početku smo nameravali da preskočimo ovu, jer stvarno postaje vrlo čudno da se iznenada pojavljuju silne optužbe protiv poznatih ličnosti za zlostavljanje, ali zapravo je nemoguće to učiniti. Isključivo zbog pravih žrtava zlostavljanja. I poruke da sa prijavljivanjem zlostavljača ne treba čekati. Prijavite zlostavljanje odmah!

BOB DILAN OPTUŽEN ZA SE***ALNO ZLOSTAVLJANJE DEVOJČICE OD 12 GODINA

Dakle, tri žene su nedavno optužile poznatog glumca za silovanje koje se dogodilo 2004. i 2015. godine. Naime, dve žene su to učinile anonimno, a onda je istupila i glumica Zoe Lister Džouns, koja je glumila u seriji “Red i zakon”, pa je na svom Instagram profilu podelila pojedinosti njihovog odnosa potvrdivši da je i ona imala neprijatno iskustvo.

Glumac je negirao sve optužbe, uz opravdanje kako su se “odnosi dogodili uz obostrani pristanak”, a sada se oglasila i četvrta žrtva.

OGLASIO SE I MENSON POSLE OPTUŽBI ZA ZLOSTAVLJANJE: TE ŽENE ISKRIVLJUJU STVARNOST, SVE JE BILO SA NJIHOVIM PRISTANKOM

Žena pod pseudonimom Ava tvrdi kako je Not nasrnuo na nju kada je imala samo 18 godina.

Sve se dogodilo u jednom njujorškom restoranu 2010. godine. Ava koja je radila kao hostesa i pevačica zapala je glumcu za oko.

– Nakon što se restoran zatvorio došao je do mene. Počeo je da me pribija uz sto i dira. Nije slušao kada sam govorila ‘ne’. Nekako sam ga uverila da ćemo se sastati negde drugde i tako uspela da pobegnem kući – rekla je.

Glumac je negirao i ove navode, tvrdeći da mu nije jasno o čemu se radi.

– Kris uopšte ne poznaje nekog takvog, i kao što je već rekao, nikada ne bi prešao granicu na taj način – rekao je predstavnik njegovog tima.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime