Hornsman Coyote posle 15 godina ponovo u Inđiji

0
281
Oglasi
Hornsman Coyote Soundsystem/ Photo: AleX
Hornsman Coyote Soundsystem/ Photo: AleX

Jedno od najznačajnijih imena domaće alternativne scene, Nemanja Kojić Kojot, posetiće inđijski alternativni kulturni centar Sprat u subotu, 24. novembra.

Kojot, nekadašnji frontmen beogradskog benda Eyesburn, danas frontmen bendova Remedy i svog dugoodišnjeg reggae projekta – Hornsman Coyote, u Inđiji ćegostovati kao DJ Coyote.

Od poslednjeg Kojotovog gostovanja u Inđiji prošlo je više od 15 godina, kada je nastupao sa bendom Eyesburn u klubu Stage.

DJ setu koji je Kojot pripremio za sve posetioce prethodiće tribina/otvorena diskusija, na temu rock and roll/reggae kulture kod nas, kao i osvrt na dosadašnje muzičke radove i uspehe koje je Nemanja ostvario u svetu, kao umetnički ambasador naše zemlje.

Marko Todorović/ Photo: Milan Šurbatović
Marko Todorović/ Photo: Milan Šurbatović

Tribinu će da vodi Marko Todorović, frontmen inđijskog progressive metal benda Alitor.

Manifestacija za cilj ima upoznavanje publike sa situacijom na domaćoj alternativnoj sceni, popularizaciju alternativnih muzičkih žanrova kao i šansu da se fanovi Eyesburna (i ostalih Nemanjinih projekata) upoznaju sa detaljima iz Nemanjine bogate karijere.

Da podsetimo, Nemanja je u svojoj dugogodišnjoj karijeri sarađivao sa svetskim muzičkim legendama poput Maxa Cavalere (Soulfly, Sepultura) i Lee Scratch Perryijem (otac DUB žanra i legendarni producent koji je sarađivao sa Bobom Marlijem).

Početak programa zakazan je za 20:00 časova, a cena ulaznice iznosi 300 dinara. U cenu je uračunato piće po izboru kao i kupon za garderobu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime