Holivudska glumica posle izlaska iz zatvora: Niko me neće, moj stari život je umro i ja sa njim…

0
2257
Felisiti Hafman. screenshot YouTube ABC7
Oglasi

Felisiti Hafman, najpoznatija po ulozi u seriji “Očajne domaćice” (Desperate Housewives), postala je poznata i po skandalu koji je obeležio protekle godine. Optužena je i osuđena 2019. zbog prevare prilikom upisa svoje ćerke na fakultet, plaćajući 15 hiljada dolara za bolji rezultat na prijemnom ispitu. Iako je razmišljala o istom postupku za svoju drugu ćerku, odustala je.

Provela je 11 dana u zatvoru, platila kaznu od 30 hiljada dolara i obavila 250 sati društveno korisnog rada.

Sada se Felisiti Hafman vraća pozorištu, igrajući u novoj adaptaciji dramskog teksta “Hir”, koji je prepoznat kao jedno od najuticajnijih dela postratne kvir književnosti. Iako je Felisiti glavna zvezda predstave, većina publike verovatno će razmišljati o njenom skandalu.

Poznata glumica mora u zatvor… Priznala krivicu, učestovala u prevari od 25 miliona dolara

Ona otvoreno priznaje svoje postupke, tvrdeći da bi se osećala kao loša majka da nije postupila kako jeste.

– Da, sve je jasno. Ja sam to učinila.

U intervjuu za The Guardian, ističe da je zadovoljna dok su njena deca i suprug, glumac Vilijam H. Mejsi, dobro, ali istovremeno priznaje da još uvek procesuira sve što se dogodilo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Golden Globes (@goldenglobes)

Posle skandala, Felisiti Hafman se suočila s nedostatkom poslovnih prilika, a nedavno je radila pilot epizodu za seriju koju ABC nije odobrio. Hafman opisuje izazove nakon skandala kao gubitak starog života i težinu ponovnog uspostavljanja, ali ističe zahvalnost na podršci porodice i stabilnim finansijskim sredstvima.

– Teško je. To je kao da vam je stari život umro i vi ste umrli sa njim. Srećna sam što imam porodicu, ljubav i dovoljno sredstava, pa sam mogla da se dočekam na noge.

Silovatelj Deni Masterson prebačen u zatvor sa maksimalnim obezbeđenjem, u kome je kaznu služio i Čarls Menson…

Finansijska sredstva su bila ključna tema tokom skandala, s mnogima koji su osporavali njen privilegovan status i tretman. Ipak, Hafman ističe da je bila svesna tih pitanja i zahvalna na podršci koju je imala.

Reditelj predstave ističe njenu posvećenost porodici kao ključni razlog zašto je izabrana za ulogu Pejdž u predstavi, ocenjujući tu osobinu kao kvalitet koji je on iskoristio za ulogu koju joj je dao.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime