Hoće da bude obična tinejdžerka… Bouvijeva ćerka se tajno preselila u L. A. i prodaje svoja umetnička dela preko interneta

0
457
Oglasi
Dejvid Bouvi, Leksi Džouns/Photo: instagram
Dejvid Bouvi, Leksi Džouns/Photo: instagram

Ćerka legendarnog muzičara Dejvida Bouvija, iako ima tek 19 godina, tajno se preselila u Los Anđeles i bavi se prodajom umetničkih dela i odeće po meri za 250 dolara putem interneta, otkriva The Sun.

Upečatljiva Aleksandrija ‘Lexi’ Džouns, najmlađe Bouvijevo dete s bivšim supermodelom Iman, danas ima 19 godina, a njeni modni i foto radovi jasno govore da je nasledila kreativnst pokojnog oca, ali i izgled majke.

 


View this post on Instagram

Yeeeeo

A post shared by Lexi Jones (@_p0odle_) on

Leksi se neočekivano odselila od svoje slavne majke i polusestre Zulehe Hejvud iz Njujorka u LA, gde želi da “radi svoje stvari”. Prijatelj porodice je otkrio medijima

– Leksi je već neko vreme ovde, ali nju ne zanima holivudska scena i događaji na crvenim tepisima. Ona je sjajno dete i veoma je prizemna. Većina njenih prijatelja takođe studira umetnost i provode vreme u kupovini materijala za rad, odlazeći na izložbe i družeći se na plaži – rekao je izvor i dodao:

 


View this post on Instagram

DANCE

A post shared by Lexi Jones (@_p0odle_) on

– Svet je za Leksi neotvorena ostriga, ima puno mogućnosti pred sobom pošto je Bouvijeva ćerka, ali oona sada uživa u tome što obična tinejdžerka i što sama zarađuje.

HL/Izvor: thesun.co.uk

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime