Hladno pivo, ali bez Kekina… Bend Guerrila Mainstream objavio singl “Ces’t la vie virtual”

0
558
Oglasi
Guerrila Mainstream/Photo: press promo
Guerrila Mainstream/Photo: press promo

Muzičari koji sviraju u bendu Hladno Pivo, upustili su se u dodatni projekat Guerrilla Mainstream, a predstavljaju novi singl “Ces’t la vie virtual”.

Produkciju pesme potpisuje Denyken, a prati je hi-tech video spot u režiji Dinka Čvorića – Doringa.

– Ovoga puta Suba, Šoki i Zoki ulaze u svet brzog interneta pojačani tajanstvenim steam-punk “Duckfaceom”. U pesmi se peva na četiri jezika, a višeglasno pevanje pojačano štektanjem gitara, bubnja i basa objašnjava na sarkastičan način zašto svet polako, ali sigurno, odlazi u ….. materinu – poručuju iz Guerrila Mainstreama.

MILE KEKIN ZA HEADLINER: RADIJE SE KUPAM U ZNOJU BENDA U KOMBIJU, NEGO NA MALDIVIMA…

– Društvena, politička, ekonomska i tehnološka previranja su nam kroz istoriju pokazala kako ono što je danas alternativa, sutra može postati glavna struja i obratno. U Guerrilla Mainstream konceptu ta granica ne postoji. Delovanje može biti i u undergroundu i na naslovnicama celebrity magazina ili jednostavno nigde – poručuju Suba zadužen za bubnjeve, vokal i prateće glasove, Šoki na bas gitari, kao i pratećim glasovima i vriskovima, i Zoki na gitari i pratećim vokalima.

Ova punk-rock grupa priprema i album čiji izlazak najavljuju za ovu zimu. Singl “Ces’t la vie virtual” dostupan je na svim muzičkim digitalnim servisima.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime