Hit na netu… Danac hrvatskog porekla tvrdi: Ed Širan je reinkarnacija moje pokojne pratetke

0
373
Oglasi
Ed Širan/official photo
Ed Širan/official photo

Danac hrvatskog porekla, veliki obožavalac Eda Širana, uveren je da je njegov idol reinkarnacija njegove pokojne pratetke, a za to ima i veoma dobar razlog.

Naime, tridesetogodišnji muzičar ima upečatljiv izgled, riđu boju kose i blede je puti, a isto je tako uz gotovo identične crte lica izledala i njegova pokojna pratetka.

ED ŠIRAN NAJAVIO EVROPSKU TURNEJU ZA 2022. GODINU, NAJBLIŽI JE BEČ…

Istražujući svoje porodično stablo, student iz Danske otkrio kako njegova pokojna pratetka izgleda identično poput Širana. I samog Eduarda Hromkoviča iz Kopenhagena zapanjio je, tokom porodičnog okupljanja, pronalazak stare fotografije njegove pratetke, za koju su svi zaključili da je slika i prilika popularnog pevača.

Aunt “Ed-na” is trending…. A guy found a pic of his great aunt who looks like Ed Sheeran!

Posted by C95 on Thursday, 13 January 2022

– Bilo je to tokom porodičnog okupljanja pre nekoliko godina. Tamo je bilo oko 200 ljudi. Moja porodica je prilično velika i raširena po nekoliko različitih zemalja – počeo je svoju priču za NewsWeek šokirani Eduard. Inače, kako je ispričao, tokom pomenutog porodičnog okupljanja, neko je izradio porodično stablo na kojem su bile i fotografije starijih generacija.

– Gledao sam slike, jer nisam poznavao svoju familiju. I tu je bila i ona, fotografija moje pratetke. Morao sam ponovo da pogledam, a čak sam i pozvao i brojne članove svoje porodice da se uvere i sami. Svi su potvrdili da zaista izgleda kao Ed ŠIran – rekao je Hromkovič.

Pratetka Eduarda Hromkoviča i i Ed Širan/Photo: printscreen
Pratetka Eduarda Hromkoviča i i Ed Širan/Photo: printscreen

iako je Eduardova pratetka identičnog izgleda kao i slavni crvenokosi muzičar, student ne veruje da mđeu njima postoji ikakva druga povezanost.

– Nikad se ne zna, zar ne? Koliko ja znam, većina moje porodice živi i dolazi iz Slovačke. Ali, ako odete dovoljno daleko u prošlost, postoji i hrvatsko poreklo. Zato sumnjam da je moguća neka povezanost, nažalost – dodao je Eduard.

ED ŠIRAN NA ZVANIČNOM SPISKU FUDBALERA IPSWICH TOWNA ZA SEZONU 21/22… DOBIO JE BROJ 17

Neverovatna fotografija je postala hit na internetu kad je Eduard podelio na Reditu gde je u vrlo kratkom roku zaineterovala brojne korisnike koji nisu mogli da veruju svojim očima.

“Reinkarnacija Eda Širana. Nema sumnje u to”, “Mnoga lica Eda Širana! Ovo je ludo”, “Uvek sam znao da Ed Širan ima energiju stare tetke. Deluje kao tausta stara duša”, “Za ime Boga. Ona doslovno ima njegovo lice! Sad sam sve video”, samo su neki od komentara koji su usledili na Reditu, a posle neverovatnog otkrića, Eduardova pratetka brendirana je kao – Edna Širan.

HL/Izvor: jutarnji.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime