Harvi Vajnstin oslepeo u zatvoru…

0
281
Oglasi
Harvi Vajnstin/Photo: YouTube printscreen
Harvi Vajnstin/Photo: YouTube printscreen

Harvi Vajnstin, bivši filmski producent koji je odlukom suda u Njujorku osuđen na 23 godine zatvora zbog seksualnog nasilništva, optužen je za 11 slučajeva silovanja i seksualnih napada u Los Anđelesu.

Njegov advokat Norman Efman objavio je u ponedeljak kako je Vajnstin optužen za slična dela zbog kojih je već osuđen u Njujorku ali kako ne želi da on bude predat sudu u Los Anđelesu zbog zdravstvenih problema.

RAJKERS IMA NOVOG ROBIJAŠA… VAJNSTIN PREBAČEN U ZLOGLASNI NJUJORŠKI ZATVOR U KOJEM SU BILI I SID VIŠIZ I TUPAK ŠAKUR

– On je tehnički gotovo slep i treba mu operacija – izjavio je Efman dodajući kako Vajnstin ima i zdravstvenih problema sa srcem, s leđima i sa disanjem tokom spavanja zbog čega mu je potrebna medicinska nega.  Ujedno, dodao je kako je Vajnstin izgubio i dosta zuba u zatvoru.

– Gledajte, činjenica je da gospodin Vajnstin služi 23-godišnju kaznu u strogo čuvanom zatvoru u Njujorku.  Znamo da neće nigde pobeći, znamo da je dostupan za bilo kakve sudske procese u Kaliforniji. On nije begunac koji može da plati kauciju – objasnio je Efman.

Sledeće sudsko saslušanje vezano za predaju Vajnstina sudu u Los Anđelesu predviđeno je za 30. april. Ono što je trenutno poznato jeste da je u Los Anđelesu optužen za silovanje i seksualni napad i da su se pet od tih 11 događaja zbili između 2004. i 2013. godine. U slučaju da mu se dokaže krivica, Vajnstin se suočava s kaznom do 140 godina u zatvoru.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime