“Guvernal” dobio video izdanje… Glavni junak u novom spotu Mileta Kekina je Indijac Rakesh Vetagire

0
259
Mile Kekin/ Photo: Valerio Baranović
Oglasi

Pre tri nedelje Mile Kekin je predstavio novi album “Nježno đonom“ i, očekivano, pokupio odlične recenzije.

Šta će reći ljudi? Mile Kekin objavio album “Nježno đonom”

Jedna od nežnijih pesama sa albuma je “Guvernal“ i baš za nju Mile kaže da mu je jedna od najdražih pesama koje je ikad napisao.

Podstaknut činjenicom da je u Hrvatskoj sve više stranaca koji raznose burgere i pizze, Mile je zaključio da bi bilo logično da i glavni glumac u njegovom spotu bude jedan od njih.

Mile Kekini Rakesh Vetagire/ Photo: Promo (Menart)

Tako je odabir pao na Rakesha Vetagirea iz Indije.

– Raki je vrlo simpatičan i komunikativan mladi gospodin, ima 36 godina i već dva meseca živi i radi u Zagrebu. Pre toga je živeo u Singapuru, Ukrajini i Poljskoj. U Indiji ga čekaju roditelji, devojka i braća, a u slobodno vreme se bavi slikarstvom. Osim toga, kaže da voli ples i obilaske istorijskih lokacija – rekao je Mile Kekin.

U režiji Doringa, “Guvernal“ je dobio i svoje video izdanje, a kako se Raki snašao u ulozi glavnog glumca, pogledajte u nastavku…

– Bilo bi mi drag ako bi ovaj spot učinio te naše nove sugrađane više vidljivima, da ih manje doživljavamo kao isključivo dostavljače koji nas hrane kad nam se ne kuva. Raki ne govori hrvatski, ali voli pesmu “Guvernal” jer mu je “uplifting and optimistić”, a to mu, kaže, baš treba – rekao je za kraj Mile Kekin

Mile Kekin i Band/ Photo: Valerio Baranović
Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime