Grupa Yadac predstavila novi video singl, a “Kada shvatiš”… možda jesi čovek

0
215
Oglasi
Yadac/ Photo: Promo

Od kada se prvi put pojavila na srpskoj rock sceni, grupa Yadac uspeva da održi kontinuitet i na svakih 6-7 meseci predstavi novi video singl.

Ovog aputa bend je objavio pesmu pod nazivom “Kada shvatiš“, sa višesmislenom aluzijom na osvešćenje: lično i kolektivno, u odnosu na društveni život ili očuvanje prirode.

U kratkim kadrovima spota scene se brzo smenjuju i ukazuju na borbu unutar pojedinaca i plemena: udruživanje radi lova, iscrtavanje granica plemenske teritorije, borba za vlast, pomisao da se oružje u rukama može zameniti muzičkim instrumentima…

I sve to kao u nekom kolažu kadrova, komično, a opet snimljeno veštim vođenjem kamere da ima delova koji bi se mogli pojaviiti u nekom dokumentarnom filmu.

Grupa Yadac iz Smederevske Palanke svakom novom pesmom nadograđuje sopstveni koncept i ima nešto novo da kaže, kako tekstom tako i muzikom.

Obratite pažnju na ovaj bend, razmislite dobro o njihovim tekstovima i situaciji oko sebe, znajte za jadac i ne dozvolite da vas bilo ko prevari – “A kada shvatiš… možda jesi čovek”!

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime