Gru tu je! Pogledajte prvi tizer za dokumentarac o kultnom liku srpske rep scene Daliboru Andonovu Gruu

0
351
Oglasi
Dalibor Andonov/ Photo: Facebook/ Dalibor Gru Andonov
Dalibor Andonov/ Photo: Facebook/ Dalibor Gru Andonov

Uz više od 10 sati materijala razgovora, sa više od 40 sagovornika, prijatelja, kolega, saradnika, ljudi koji su bili deo muzičke, sportske i životne priče Dalibora Andonova Grua – u pripremi je dokumentarni serijal “Gru tu je”, za koji je danas predstavljen prvi tizer.

Projekat na kom se radi godinu dana, uskoro će dobiti i finalnu verziju. Obuhvatiće ne samo biografiju, već celu jednu eru muzike, duha Beograda, rađanja rep kulture i razgranavanje scene koja je u najtežim vremenima mogla da parira mnogima na svetskom nivou, po izrazu, zvuku i porukama koje se šalju.

POGINUO REPER GRU… NJEGOV PARAGLAJDER SRUŠIO SE U DUNAV KOD ZEMUNA

Gru je bio pionir toga i premijerno za njegov rođendan, 8.marta, predstavljen je samo segment serijala koji će zaokružiti priču o čoveku za kog su mnogi sagovornici rekli slične ili identične reči – “tata rep scene”.

– Veliku zahvalnost upućujemo svima koji su bili deo serijala, njihove reči i anegdote o druženju, muzici, rep kulturi, snimanju, koncertima, ekstremnim sportovima, Partizanu, košarci i antologijskim spotovima, samo su potvrda reči da – Gru tu je! – kaže ekipa dokumentarca.

Autori dokumentarnog serijala su Bojan Vinulović i Rennè Miskolci.


View this post on Instagram

A post shared by Grutuje (@grutuje)

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime