Greta Van Fleet je dovoljno porasla da ima i svoje – kraft pivo…

0
130
Greta Van Fleet/Photo: Founders Brewing Company
Oglasi

Greta Van Fleet, pored toga što objavljuje svoj novi album krajem ovog meseca, takođe se sprema da lansira svoje novo – pivo. Udruživši se sa kompanijom Founders Brewing Company, rokeri su predstavili 4 Giants Starcatcher Haze – prikladno nazvan po njihovom predstojećem LP-u – “Starcatcher”.

Greta Van Fleet objavila novu pesmu “Farewell For Now”, uskoro stiže album “Starcatcher”

Founders Brewing Company saopštila je da je bend već sarađivao sa drugim manjim pivarama širom SAD dok su bili na turneji i da je ovo logičan korak za njih:

– Grupa je veliki obožavalac industrije zanatskog piva. Za svoj novi album, želeli su da rade sa velikom pivarom koja je iz njihove matične države, Mičigena. Želeli su da zajedno stvore pivo koje odgovara njihovom ukusu, a istovremeno pomažu zajednici. I tako smo došli do 4 Giants Starcatcher Haze! – rekli su predstavnici Founders Brewing Company.

Frontmen Darknessa: Greta Van Fleet više nije samo “tribute” bend Led Zeppelina, ako te ne dotiče glas Džoša Kiske, mora da si malo mrtav iznutra…

Da bi proslavili saradnju, 1 dolar od svake prodaje Starcatcher Hazea biće doniran Freshwater Futureu, dobrotvornoj organizaciji koja pomaže u zaštiti voda regiona Velikog jezera i životinja koje u njima žive.

– Mičigen ima 20% slatke vode na Zemlji i važno je da ta voda bude bezbedna za sve, bilo da je za piće, ribe koje u njemu žive ili samo za kupanje – nastavlja kompanija.

Iron Maiden najavili novo Trooper pivo, u “dvostrukoj” boci, za velike dečake…

Saradnja sa grupom Greta Van Fleet biće pokrenuta 5. avgusta u točionici Founders Brewing Company u Grand Rapidsu, u Mičigenu. Takođe će biti i specijalnih poklona, kao i besptlanih ulaznica za sledeće nastupe benda Greta Van Fleet.

Pivo će biti dostupno samo u odabranim državama u Americi. Više informacija možete saznati na sajtu Founders Brewing Company.

HL/Izvor: guitar.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime