Grčko-srpsko hardcore veče u Zrenjaninu… Overpain, Going the Distance, Trash Union i Forgotten Scream 19. aprila u klubu Mitraljez

0
319
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Posle godinu i po dana solunski bend Overpain 19. aprila ponovo stiže u naše krajeve. Tačnije, u zrenjaninski klub Mitraljez, a sa sobom dovode i bend Going the Distance. Domaćini će im biti Trash Union i Forgotten Scream.

Overpain/ Photo: Facebook @overpainhxc
Overpain/ Photo: Facebook @overpainhxc

Overpain je hardcore bend iz Soluna (Grčka) formiran 2007. godine. Do sada su objavili četiri izdanja: “Still Standing” (EP, 2008), “Underrated – Overhated” Full Length (2012), “Lifeweight” (2016) i “Promo”(2017).

Članovi benda su: Nikk (vokal), Johnny (gitara), Tsom (bas) i Greg (bubnjevi).

Going the Distance je takođe hardcore bend iz Soluna, a četvoročlanu ekipu čine: Nick (vokal), Jason (gitara), Akis (bubnjevi) i Mo (bas).

Trash Union/ Photo: Facebook @trashunion
Trash Union/ Photo: Facebook @trashunion

Trash Union je zrenaninski bend koji, iako je počeo sa radom krajem devedesetih, muzički može da se uvrsti u crossover/thrash/metal pravac kombinovan sa hip hopom.

Tekstovi pesama bave se temom lokalnih i globalnih pogleda na svet i društvo u njemu. Često su proktani političkim, odnosno anti-političkim kriticizmom, ali i uvrnutim smislom za humor, kao i revoltom prema beskrupuloznosti, licemerju i rasuđivanju prema dvostrukim aršinima.

Članovi benda: Branislav Čarkić – Battery, Mladen Zelen – Armored unit, Goran Radaković – Assault team 1, Ilija Filep – Assault team 2 i Marko Cerović – Lieutenant.

Forgotten Scream/ Photo: Miroslav Marinković
Forgotten Scream/ Photo: Miroslav Marinković

Forgotten Scream je metalcore/melodic death/thrash metal bend iz Zrenjanina. Postoji kao projekat još od 2010. godine i može se reći da su neka vrsta “DIY” benda, jer praktikuju da sve rade sami – od muzike do videa i artworka.

Prvi singl “Empty Veins” objavili su u decembru 2016, da bi se u martu sledeće godine na tržištu pojavio i debi album “Changes”.

Forgotten Scream su: Nebojša Grujić (vokal), Julijan Vojin (gitara, prateći vokali), Antal Kovač (gitara), Jovan Đukić (bas) i Nikola Nenin (bubnjevi).

Svirka u klubu Mitraljez počinje u 22:00 časa, a cena ulaznice iznosi 200 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime