Granice ljudske strasti… grupa BendOver objavila 18+ video za pesmu “BendOver Please”

0
266
bendover/Photo Nikola Dilberović
Oglasi

Grupa BendOver predstavila je novi video spot za još jednu pesmu sa izdanja “Zidovi prošlosti” objavljenog za diskografsku kuću Multimedia Music – pred nama je “BendOver Please”.

BendOver predstavio spot za pesmu “Hladna lejdi”

Posle video ostvarenja za pesme “Boriću se” i “Hladna lejdi”, grupa BendOver predstavila je još jedan video spot sa albuma “Zidovi prošlosti”. “Bendover please” je pesma koja svojim provokativnim tekstom otvara ovo izdanje.

– Hteli smo da, kao naši heroji sa električnim gitarama, imamo pesmu, himnu koja nosi naziv benda. Zaslužila je i vizuelno predstavljanje koje je dovoljno provokativno kao tematika pesme pa je zato je spot samo za 18+ – kaže bend.

bendover/Photo Nikola Dilberović

– Tekst pesme istražuje granice ljudske strasti i skrivenih želja. Pesma nosi površnu emociju jakog animalnog instinkta. Ta borba sa samim sobom i svojim nekim demonima sa kojima se borimo u želji da budemo uzorni članovi društva, jeste tema koja se provlači kao motiv kroz ceo album – objašnjavaju članovi grupe BendOver.

Pogledajte video spot za pesmu “BendOver Please”:

BendOver je autorski bend iz Beograda koji neguje čist i čvrst zvuk rock’n’rolla a trenutnu postavu benda čine Miloš Došić – Buca (vokal, usna harmonika), Vladan Vučić – Vule (gitara, prateći vokal), Goran Pantić – Panta (gitara, prateći vokal), Ivan Đačić – Đakon Strasni (bas gitara, prateći vokal) i Mario Milićević – Maki (bubnjevi). Kažu da njihova muzika najbolje dolazi do izražaja na bini, pa pozivaju sve one koji žele da se u to uvere, da budu na nekom od njihovih predstojećih nastupa.

BendOver predstavio debi album “Zidovi prošlosti“

Debi album “Zidovi prošlosti” objavii su za diskografsku kuću Multimedia Music. Izdanje je dostupno na prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime