Goran Bare: Ako u crkvi može 2.000 ljudi, zašto ne i na koncertu? Verovatno jer nas čuva Nečastivi, a njih Bog!

0
416
Oglasi
Goran Bare i Majke (Beer Fest)/ Photo: AleX
Goran Bare i Majke (Beer Fest)/ Photo: AleX

Goran Bare & Majke novi studijski album početkom leta najavili su pesmom “Rođen za suze”. Zatim su nedavno predstavili spot i pesmu “Noćas prelazim rijeku”, a Bare je u intervjuu za RTL-ov Exkluziv rekao kako razlog za rad nije uvek samo zarada.

– Treba pokazati ljudima da radiš. Svi su se ulenjili jer nema zarade. Pokušali smo malo da pokrenemo rokenrol scenu – izjavio je on.

GORAN BARE O 5G MREŽI… AKO SE ŠALIO, DOBRO JE. AKO NIJE…

Bare je bio produktivan u karantinu i radio je na albumu, ali to mu ekonomski nije mnogo pomoglo. Zbog situacije s pandemijom i odlaganja većine koncerata doveden je na rub egzistencije.

– Voleo bih da me neko zaposli, ako nekome treba DJ na radiju, ili kopač krompira, ili prodavac, jer ja imam trgovački ispit, imam i ugostiteljski ispit takođe, tako da mogu da budem i konobar. Ja sam čovek totalno bez primanja, živim na rubu egzistencije, ako nekome treba radnik, neka me nazove – rekao je Goran Bare.


View this post on Instagram

Tisno 2019 ????

A post shared by Goran Bare & Majke (@rockmajke) on

Ljute ga dvostruki aršini prilikom donošenja epidemioloških mera i voleo bi da i dalje može da nastupa.

– Ako u crkvama može da se nađe dve hiljade ljudi, ja ne znam zašto se ne bi moglo da se nađe i na koncertu. Verovatno zato što nas čuva Nečastivi, a njih čuva Bog – govori muzičar, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Pevač je imao buran i težak život, a jedan od najvećih padova bio mu je gubitak prve supruge Mirjane, nakon čije smrti se nekoliko puta zaljubljivao, ali nikad nije potrajalo. Sad za sebe kaže da je sam i da živi u celibatu.

HL/Izvor: slobodnadalmacija.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime