GLAVNA ZVEZDA… Dejvid Geta predvodi program ovogodišnjeg Sea Dance festivala

0
223
Oglasi
Dejvid Geta/ Photo: Exit
Dejvid Geta/ Photo: Exit

Dejvid Geta, najuspešniji muzički producent 21. veka i jedan od najtraženijih svetskih izvođač, predvodiće program Sea Dance festivala, koji će biti održan od 30. avgusta do 1. septembra 2019. godine.

Publika iz celog sveta imaće priliku da vidi francuskog superstara koji je najzaslužniji za revoluciju muzičke industrije sa početka ove decenije, kada je elektronska muzika postala vodeći muzički pravac, a didžejevi najveće svetske zvezde.

O tome govori i činjenica da je Geta jedan od najpopularnijih izvođača na svetu sa 11 milijardi Youtube pregleda i više od 100 miliona fanova na društvenim mrežama.

Spisak muzičara sa kojima je sarađivao i koji su potpisani na njegovim singlovima uključuje najveća imena popularne kulture, kao što su kao što su Dejvid Bouvi, Rijana, Snoop Dogg, Sia, Niki Minaj, Avicii… On je ujedno i jedini DJ koji je prodao 50 miliona albuma i singlova, a dobitnik je i brojnih vodećih muzičkih nagrada – dva Gremija, priznanja koja dodeljuju Billboard, MTV, DJ Mag …

Sea Dance je prošle godine na plaži Buljarica okupio skoro 50.000 posetilaca iz celog sveta, što ga je odvelo u samo finale borbe za najbolji evropski festival.

U utorak, 5. marta, tačno u podne, samo za najbrže, stiže i veoma ograničen kontigent prvih i najpovoljnijih ulaznica za novi Sea Dance po ceni od 2.390 din, koja će biti aktuelna samo 24h, odnosno do kraja zaliha.

Ulaznice će moći da se kupe online na sajtu seadancefestival.me ili u prodajnoj mreži Gigs Tix širom Srbije.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime