Gitarista Duran Duran Endi Tejlor: Imam rak sa metastazama, blizu sam kraja…

0
610
Endi Tejlor Duran Duran/Photo: YouTube screenshot
Oglasi

Endi Tejlor, osnivač i gitarista grupe Duran Duran, ima rak prostate u četvrtoj fazi, otkrile su njegove kolege iz benda na ceremoniji uvođenja u Kuću slavnih u subotu.

Tejlor (61) nije bio u stanju da prisustvuje ceremoniji, ali pevač Sajmon Le Bon pročitao je pismo koje je Endi napisao, u kojem je otkrio da mu je pre četiri godine otkriven rak prostate koji je metastazirao.

Duran Duran objavili novi album i “jedinstveni” video spot za novu pesmu

“Mnoge porodice su iskusile šta znači sporo “sagorevanje” koje znači ova bolest i, naravno, naša porodica nije izuzetak. Govorim iz perspektive porodičnog čoveka, ali sa posebnom poniznošću pred članovima grupe, najboljim fanovima koje neka grupa može da ima i ovom izuzetnom svečanošću. Dobijam izuzetnu terapiju za moju bolest, ali nedavno se desilo nazadovanje. Moje stanje nije neposredna opasnost za moj život, ali leka nema. Uprkos izuzetnim naporima mog tima, moram biti iskren da, i psihički i fizički, ja sam na granici. Ipak, ovo ne treba da skrene pažnju sa onog što je bend (sa mnom ili bez mene) uspeo da napravi i održi za 44 godine”, napisao je Tejlor u pismu.

Duran Duran obradili pesmu “Five Years” Dejvida Bouvija, Sajmon LeBon se raspekmezio…

Ceremonija uvođenja u Kuću slavnih trebalo je da bude ponovno okupljanje Duran Duran, čiji član je Tejlor bio od 1980. do 1986. i od 2001. do 2006. On je svirao gitaru na prva tri albuma, na kojima su bile hit pesme kao što su “Rio” i “Hungry Like the Wolf”.

A note from Andy 💜

https://duranduran.com/2022/a-note-from-andy-taylor/

Posted by Duran Duran on Saturday, 5 November 2022

“Imao sam život pun privilegija, bili smo malo nevaljali ali zaista fini, malo opušteni u odevanju, ali zaista fino obučeni, malo puni sebe jer smo imali mnogo toga da damo, ali kao što sam rekao mnogo puta, kad osetite taj kolektivni, instinktivni, porodični duh kreativnosti pomešpan sa ambicijom, i uber-kul gomilom fanova – šta tu može da ne bude u redu?”, upitao se Tejlor u pismu.

Napisao je i da je “mnogo razočaran” što ne može da bude tu sa svojim drugovima iz benda – Nikom Roudsom, Džonom Tejlorom, Rodžerom Tejlorom i Sajmonom Le Bonom – i rekao je da je čak bio kupio nou gitaru da bi svirao na svečanosti.

HL/Izvor: telegraf/NY Post

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime