Gile o zdravstvenom stanju Dušana Kojića Koje: Oporavlja se u Londonu, ali teško je – leva ruka i leva noga su problem, ne funkcionišu kako treba

0
582
Oglasi
Dušan Kojić Koja/ Photo: AleX
Dušan Kojić Koja/ Photo: AleX

U jučerašnjem intervjuu za Serbian Times, frontmen Električnog orgazma je između ostalih dao i nove informacije o zdravstvenom stanju kolege i prijatelja Dušana Kojića Koje nakon pretrpljenog moždanog udara prošlog leta u Velikoj Britaniji.

Na novinarsko pitanje: “Pre ove pandemije krenula je serija muzičkih koncerata podrške frontmenu Discipline kičme, Koji, koji je oporavlja od posledica moždanog udara… Koliko si u toku?” Srđan Gojković Gile je izavio sledeće:

Srđan Gojković Gile/ Photo: AleX
Srđan Gojković Gile/ Photo: AleX

– Koja je u Londonu, bio je u poseti sestri u Londonu kada se to desilo. A tome je sad više od godinu dana, jula prošle godine je imao moždani udar. Srećom, brzo su ga oporavili i sreća što je bio tamo. Međutim, koliko znam, nema nekog velikog napretka u njegovom oporavku jer je ova cela situacija sa koronom sve usporila. Najvažniji su oni koji imaju koronu, tako da on sada nema adekvatnu postoperativnu rehabilitaciju. Njemu su leva ruka i leva noga problem, ne funkcionišu kako bi trebalo. Za to su potrebne vežbe, ali sada nema uslove za to. Imali smo ta dva koncerta podrške, a trebalo je da bude i treći, veći, u martu, gde je trebalo da sviraju Partibrejkersi, Bajaga, Yu-grupa. Nažalost, taj koncert nije održan zbog ove cele korona situacije.

Kao zaključak Gile je kazao:

– Svi se nadamo i šaljemo pozitivnu energiju. Ništa nam drugo ne preostaje. Videćemo. Taj oporavak će potrajati, sigurno godinama, ne znamo koliko i s kojim procentom će se on vratiti u ono staro izdanje. I da li će se vratiti? Ali ono što znam jeste da je mentalno prisutan, može da govori, neki ljudi su ga viđali, komunicirali su sa njim. On je ok, tu je među nama, prisutan je. To je najvažnije.

Kompletan intervju možete pročitati ovde.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime