Gibonni zakazao i drugi koncert beogradskoj Štark areni

0
1025
Gibonni OK Fest 23/Photo: Alex
Oglasi

Zbog velikog interesovanja publike, jedan od najpopularnijih i najuticajnijih muzičara regionalne muzičke scene, Zlatan Stipišić Gibonni, održaće još jedan koncert u Beogradu, 22. oktobra u Štark areni.

Ulaznice za Džibonijev drugi koncert su u prodaji i mogu se nabaviti na efinity.rs, putem aplikacije Efinity app, kao i na Efinity prodajnim mestima.

Gibonni: Ako sam ja pop muzičar, onda je to i Nirvana…

Džiboni je nedavno objavio spot za peti singl ‘Mlijeko proliveno’ sa aktuelnog izdanja ‘U po’ ure’. Pesma je već dobila svoju potvrdu na Gibonnijevim rasprodatim koncertima širom regije, a sigurni smo da će tako biti i na druženju sa beogradskom publikom na koncertima 20. i 22. oktobra u Štark areni sa početkom u 20 časova.

Gibommi
Arsenal Fest Gibonni/ Photo: AleX

Brojne nagrade publike i struke, rasprodati koncerti širom regiona i verna raspevana publika, potvđuju uspešnost njegove višedecenijske karijere, ali kako i sam voli da kaže, pesma publike na svim koncertima koje održava, njemu je najbolja potvrda da je dobro ono što radi. “Tempera”, “Činim pravu stvar”, “Mirakul”, “Libar”, “Oprosti”, “Posoljeni zrak i razlivena tinta”, “Judi, zviri i beštimje”, “Onako, od oka”, “Udica”, “Lažu fotografije” samo su neke od onih pesama zbog kojih se uvek traži karta više za njegove koncerte, koji su uvek posebni.

“Mlijeko proliveno”… Gibonni objavio peti video singl s aktuelnog izdanja “’U po’ ure’’

Džiboni je u Beogradu poslednji put nastupao 2016 u Sava Centru, kada je beogradska publika uživala u tri rasprodata koncerta.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime