Gibonni se oglasio posle snimka na kojem gazi po stolu punom hrane: Izvinjavam se, razumem kritike – i ja bih isto reagovao…

0
632
Oglasi
Gibonni/ Photo: Vedran Metelko (promo, Dallas Records)
Gibonni/ Photo: Vedran Metelko (promo, Dallas Records)

Hrvatski muzičar Zlatan Stipišić Gibonni oglasio se posle jučerašnjih kritika kada je u javnost isplivala fotografija na kojoj se vidi kako gazi po hrani.

– Znam da grubo izgleda i nema tu nikakvog opravdanja. Žao mi je! Ako sam nekoga uvredio izvinjavam se! I ako sam zaslužio da se o tome piše, neka mi bude. Razumem ljude i njihove reakcije kad vide te slike, isto bih i ja reagovao – rekao je Gibonni za Jutarnji list i dodao:

– To što se dogodilo nije bilo namerno. Kad sam se popeo na sto stvarno nisam očekivao da će na njemu biti hrane – zaključio je muzičar.

Podsetimo, na jednoj proslavi u Zagrebu, koja je privukla brojne poznate Hrvate, nastupao je Džiboni, a jedan potez splitskog muzičara razbesneo je tamošnju javnost.

On se u jednom trenutku popeo na sto, a na snimku koji je razbesneo javnost se vidi kako gazi među tanjirima s hranom.

Gibonni/Photo: instagram printsccreen
Gibonni/Photo: instagram printsccreen

Na spornim snimcima koji su se pojavile na društvenim mrežama vidi se da Džiboni nije uspeo da izbegne svu hranu hodajući po stolu, pa je tako u jednom trenutku ugazio kuglof.

“Neprimereno u ovo vreme dok neki razmišljaju hoće li imati šta da jedu za Božić”, komentraisalo se juče po društvenim mrežama.

HL/Izvor: jutarnji.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime