Gde je danas Suzan Bojl? Teret slave bio je pretežak za skromnu domaćicu moćnog glasa…

0
985
Oglasi
Suzan Bojl/Photo: facebook@susanboyle
Suzan Bojl/Photo: facebook@susanboyle

Suzan Bojl, zvezda koja je osvojila svet u takmičenju “Britain’s Got Talent” zaradila je u toku karijere oko 22 miliona funti. Suzan danas ima 59 godina i drži se podalje od javnosti.

Žena koja je svojim nastupom izazvala divljenje čuvenog sudije Sajmona Kauela u najpoznatijem talent šou programu, ovih dana uživa u životu daleko od očiju javnosti. Na samom početku karijere, kada je oduševila ceo svet izvedbom pesme “I Dreamed A Dream”, bilo je očigledno da je u pitanju krhka i osetljiva žena koja je celog života imala želju da pokaže svoj talenat.

Vrtoglavi uspeh koji je ostvarila, ipak, nije joj doneo zadovoljstvo koje je priželjkivala. Tim profesionalaca napravio je od nje “zvezdu” uz pomoć šminke i firmirane garderobe, pa se nekada zapuštena domaćica odjednom pretvorila u nekoga ko ona, prosto, nije bila.

Propratna slava koja je usledila kako je takmičenje odmicalo uticalo je na njeno mentalno zdravlje. U finalu emisije, kada nije pobedila iako su svi to prognozirali, Suzan je doživela nervni slom i morala je neko vreme da provede u bolnici.

Suzan Bojl/Photo: facebook@susanboyle
Suzan Bojl/Photo: facebook@susanboyle

Nikome, naizgled, nije bilo jasno zašto se ovo dogodilo, iako je mesecima unazad vođena tabloidna kampanja protiv Bojlove: vodeći “žuti” listovi u Velikoj Britaniji takmičili su se u tome ko će pronaći “prljaviji” detalj iz njenog privatnog života. Tako su na površinu isplivale informacije da je vlasnica moćnog glasa u školi bila maltretirana, da je imala poteškoća u učenju i, “najzanimljivije” od svega – bila je nevina.

Taj detalj dao je nekim muškarcima ideju da joj se javljaju i nude svoju “pomoć”.

Kada je takmičenje završeno, Suzan je objavila osam studijskih albuma, ali se u potpunosti povukla iz javnog života. Iako je zaradila ogromno bogatstvo, i dalje živi u svojoj skromnoj kući u Škotskoj, koja joj je bila dom mnogo pre nego što je postala poznata celom svetu.

https://www.youtube.com/watch?v=1TuqVtxu9Og&ab_channel=GotTalentGlobal

HL/Izvor: direktno.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime