Galija u petak stiže u Niš

0
219
Oglasi
Galija/ Photo: AleX
Galija/ Photo: AleX

Posle sjajnog koncerta u beogradskom Sava Centru, niška grupa Galija, nastupiće u petak 16.novembra u Nišu u hali Čair sa početkom od 20:30 časova. Kao predgrupa na ovom koncertu, nastupiće niški bend Majdan.

Galija će na koncertu u Nišu publici premijerno predstaviti svoj novi album “U raju iznad oblaka”, sa koga će uživo izvesti nekoliko pesama, a na repertoaru će se naći i svi oni hitovi po kojima je poznata, kao što su: “Stare trube”, “Digni ruku”, “Skadarska”, “Još uvek sanjam”, “Dodirni me”, “Na tvojim usnama”, “Zonina pesma”…

Galija/ Photo: AleX
Galija/ Photo: AleX

Galija, koja je na prostoru bivše Jugoslavije ostavila neizbrisiv trag, ovog proleća je izuzetnu 40 godina dugu diskografsku karijeru dopunila izdanjem “U raju iznad oblaka” (PGP RTS), albumom jakog umetničkog senzibiliteta koji kroz savremenu produkciju vraća grupu njenom starom progresivnom zvuku s početaka.

Sa novog albuma, Galija je objavila tri spota: “Nešto me goni”, “U raju iznad oblaka” i “Kad bi ti otišla iz ovoga grada”, za koju je Milosavljević muziku napisao na stihove Matije Bećkovića.

Pojedinačna ulaznica za Galijin koncert u Nišu košta 900 dinara, dok je ulaznica za dvoje 1.500 dinara i mogu se kupiti na sledećim prodajnim mestima: Energy music shop (TPC Kalča-prizemlje), Vintage Shop (Davidova 9), CD Sound (na samom kraju novog podzemnog prolaza), Pivnica Nemir (Učitelj Tasina 17), Pivnica Ministarstvo (Vojvode Vuka 12) i sva prodajna mesta Eventima.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime