Gale Kerber o lošim navikama: Droga je svuda, imaš izbor – uzmi ili ostavi

0
607
Oglasi
Kerber (Kombank dvorana)/ Photo: AleX
Kerber (Kombank dvorana)/ Photo: AleX

Goran Šepa poznatiji kao Gale Kerber, kaže da se poroci uvek pripisuju rokerima, a da ni folkeri ne zaostaju u konzumiranju droge i alkohola.

Gale je, gostujući u jednoj TV emisiji, rekaoi da on ne koristi drugu, ali da alkohol umereno konzumira.

– Alkohol i drogu vežu za rokenrol, a alkohola i droge ima u folku i repu. Alkohol je prisutan svuda, nije vezan samo za muziku. Danas u folklu imate više ljudi obučenih kao rokeri, a da nemaju veze s rokenrolom. Danas se sve pomešalo, svako ima tetovažu, stvar izbora. Ne mogu da budem košarkaš, imam 1,77, voleo bih Jokiću da udarim rampu, ali ne mogu. Droga je takođe svuda prisutna, uzmi ili ostavi, to je izbor – rekao je Gale.

GALE KERBER: ČESTO SE PITAM DA LI JE OVO SAN ILI JAVA… OSEĆAM SE KAO DA SAM PAO S MARSA

On je, ipak, priznao da je probao narkotike, ali nije otkrio koje.

– Nešto sitno, ne znam ko nije probao. Nemam pravo da kažem bilo šta jer sam javna ličnost i mogu da utičem, tako da nemam pravo da navijam za Zvezdu ili Partizan, nemam pravo da utičem na ljude. Ja lično konzumiram alkohol, ne stidim se toga, ali u granicama, nisam lečen, sve je stvar izbora. Pitate me šta je s belim, mislite na košulju, ja volim crno, droga je stvar izbora, znaš koje su posledice. Nisam u tome.

Muzičar je otkio i koja muzika mu prija i šta voli privatno da sluša:

– Ja sam rođeni Nišlija, tako da celi taj melos meni prija, volim te ritmove, romsku muziku, Šabana Bajramovića, volim jug i taj temperament, čak i taj govor iako su mi roditelji poreklom Ličani – ispričao je Gale.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime