Frontmen Korna ima solo album i jasnu i glasnu poruku: “Svi su zalepljeni za svoje je**ne mobilne telefone”

0
269
Oglasi
Džonatan Dejvis, Korn/Photo: facebook@TheRealJonathanDavis
Džonatan Dejvis, Korn/Photo: facebook@TheRealJonathanDavis

Džonatan Dejvis, koga dobro poznajemo kao vokala metal benda Korn, objavio je pesmu “Basic Needs”, koja će se naći na njegovom solo albumu.

Debitantsko izdanje poznatog pevača nosiće naziv “Black Labirinth”, a biće objavljeno 25. maja za izdavačku kuću Sumerian Records.

Raznolik i progresivan, “Black Labirinth” predstavlja prirodnu Džonatanovu evoluciju, čiji su dosadašnji muzički zahvati nagrađivani više puta, prodati u više od 40 miliona kopija, a tu su i bezbrojni rasprodati koncerti širom sveta.

Osim dobro prihvaćenog prvog singla “What It Is”, koji je debitovao na prvom mestu na većini rok radio-stanica, novi album uključuje i “Final Days”, melodičnu i atmosferičnu numeru, akcentovanu suptilnim tonovima sitara, zatim himničnu rok stvar “Underneath My Skin” i 10 drugih pesama koje su prvenstveno snimljene uživo na traku, za razliku od Kornovog izuzetno preciznog, pedantnog, studijskog pristupa stvaranju. Ipak, dugogodišnji fanovi Korna će i dalje prepoznati jedinstveni Dejvisov vokal, sintisajzere i gitare u ključnim pesmama poput “What You Believe” i “Everyone”.

Delimično inspirisan Gansfeldovim eksperimentom, vantelesnim iskustvima i halucinacijama koje često prate ove parapsihološke procedure, Dejvis se fokusirao na religiju, konzumerizam i apatiju, kao teme koje se provlače kroz ceo album.

– Postoji nivo prosvetljenja koji želim da postignem. Uz sva ova sranja koje se dešavaju, svi su zalepljeni za svoje jebene mobilne telefone. Ovo nas može izvući iz toga. Bez obzira na to koliko naporno pokušavate da se borite protiv loših stvari u životu, život će biti ono što jeste. Na vama je da to prihvatite, da se borite i da krenete napred ili da živite u poricanju. Onda će to postati trn u vašem oku, sve dok ga se konačno ne rešite. To je to. Samo raspravite to sa sobom – rekao je Džonatan o albumu.

HL/Izvor: bosonoga.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime