Frontmen grupe The Pogues Šejn Mekgouen primljen u bolnicu

0
429
Šejm Mekgouan/Photo: YouTube screenshot
Oglasi

Šejn Mekgouen ponovo je primljen u bolnicu

Njegova supruga, Viktorija Meri Klark, oglasila se na Twitteru da obavesti fanove o tome, napisavši:

“Molim vas da pošalju molitve i isceljujuće vibracije umetniku. Ponovo je u bolnici i zaista se nada da će izaći što pre”.

Klark je više detalja otkrila u intervjuu za Irish Mirror. Ona je rekla da je pevač primljen u bolnicu prošlog petka i da se i dalje nada da će biti otpušten negde ove nedelje.

Ona je dodala da misli da je Mekgouen “malo frustriran” ovim poslednjim boravkom u bolnici.

– On smatra da je to veoma frustrirajuće – rekla je ona. – Želi da izađe što pre.

Šejn Mekgouan priznao: Mahao sam svojim ponosom vozovima koji prolaze, u nadi da će putnici misliti da sam Bono Voks

Klark je uverila fanove da misli da će se Šejn oporaviti, rekavši im da se “ne brinu previše” i da je “sigurna da će on biti dobro”.

Iako je konkretan uzrok njegove nedavne hospitalizacije nepoznat, Mekgouan je bio na medicinskoj nezi poslednjih nekoliko godina, koja datira još od povrede karlice iz 2015. godine zbog koje je ostao vezan za invalidska kolica i kao rezultat toga ima stalne probleme u kretanju. Iste godine, pevač je dobio implantate za zube, posle stomatoloških komplikacija koje su proistekle iz njegove dugogodišnje borbe sa zloupotrebom supstanci.

Prošle godine, Mekgouan je slomio koleno prilikom pada u svojoj kući. Klark je tada rekla da ga je povreda ostavila u krevetu i danima bez apetita. Sam pevač je otvoreno govorio o svojoj borbi sa zavisnošću od droge i alkohola, koja datira još iz njegovih tinejdžerskih godina. U intervjuu ranije ove godine, Mekgouen je je rekao:

– Drago mi je što sam živ, i zahvalan sam što sam se probudio. Imam prelepe negovateljice koji dolaze i izvlače me iz kreveta u limeta zelenu stolicu… Ponekad završim u bolnici. Ako ne završim u bolnici, zahvaljujem Isusu i Njegovoj Svetoj Majci i svim svetima i anđelima – dodao je on.

Kako je ludovao Šejn Mekgouan… Legendarni irski panker objavio knjigu “The Eternal Buzz And The Crock Of Gold”

U aprilu ove godine, Mekgouan je objavio svoju prvu knjigu o umetnosti, “The Eternal Buzz And The Crock Of Gold”. Ona sadrži skice i rukom pisane tekstove, zajedno sa privatnim fotografijma pevača sa likovima kao što su Nik Kejv, Bob Dilan, Pit Doerti i Brajan Adams.

Nedavno je BBC Radio 2 objavio da će po prvi put pustiti božićnu pesmu grupe The Pogues “Fairitale Of New York” bez homofobične psovke.

HL/Izvor: nme.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime