Frontmen grupe System of a Down Serž Tankian najavio memoare pod nazivom “Down with the System”…

0
176
Serj Tankian - Harakiri, screenshot
Oglasi

Američki pevač jermenskih korena najavio je svoje memoare koje je opisao kao priču imigranta, buđenje aktiviste i duhovno putovanje iz tame prema svetlu.

Serž Tankian je otkrio da uskoro izlaze njegovi memoari objavom na društvenim mrežama gde je napisao: “Bum! – Napisao sam novu knjigu. Uživao sam radeći na ovim slučajno nastalim filozofskim memoarima jer su mi pružili jedinstvenu priliku da duboko zaronim u porodičnu istoriju, sopstvene motivacije iz mladosti i lekcije za koje nisam znao da sam ih naučio”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Serj Tankian (@serjtankian)

Serž Tankian objavio novi EP “Elasticity”, s pesmama koje je trebalo da budu na albumu System Of A Down

Memoari bi trebalo da bidi objavljeni 14. maja sledeće godine preko Hachette Booksa, a na web stranica izdavača piše da će Tankianovi memoari biti daleko više od obične rock ‘n’ roll bajke, i da je u pitanju knjiga koja sadrži priču imigranta, buđenje aktiviste i duhovno putovanje iz tame prema svetlu.

Truth To Power… Stigao dokumentarac o Seržu Tankianu, lideru benda System Of A Down… pogledajte trejler

U avgustu ove godine Tankian je pozvao američki rock bend Imagine Dragons da otkaže svoj septembarski koncert u Bakuu u Azerbajdžanu putem društvenih medija kada je istakao da je azerbajdžanski petrooligarhijski diktatorski režim izgladnjivao 120.000 ljudi u Nagorno-Karabahu, dodajući da je bivši tužilac Međunarodnog krivičnog suda opisao situaciju na tom području kao genocid.

Koliko je samo ovo dobro… Tom Morelo i Serž Tankian obradili Gang of Four u čast Endija Gila

Tankian je tom prilikom napisao da je poslao privatnu molbu bendu, ali je bio ignorisan. “Kako se humanitarna kriza pogoršava u Nagorno-Karabahu s već zabeleženim gladovanjem, prisiljen sam da objavim ovo pismo i njihovo zanemarivanje ove humanitarne katastrofe. Možda su smatrali da imaju zakonsku obvezu da održe koncert, a možda ih jednostavno nije briga”, napisao je tom prilikom.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime