Frenka Oušna rođeni otac tuži za 14.5 miliona dolara

0
216
Oglasi
Frenk Oušn/ Photo: youtube.com printscreen
Frenk Oušn/ Photo: youtube.com printscreen

Otac pevača Frenka Oušna tužio je svog sina zbog klevetanja. Kalvin Koksi pokrenuo je tužbu zbog posta koji je Oušn objavio na društvenoj mreži Tumblr posle pucnjave u noćnom klubu u Orlandu.

– Imao sam šest godina kada sam čuo da je moj otac transrodnog konobara nazvao pederom dok me je iz restorana vukao na večeru kod komšije, govoreći da ne želi da ga on uslužuje jer je prljav. To je bilo zadnje popodne da sam video oca i prvi put da sam čuo reč peder – napisao je pevač.

Frenk Oušn i Kalvin Koksi/ Photo: Facebook @nilanewsug
Frenk Oušn i Kalvin Koksi/ Photo: Facebook @nilanewsug

Prema pisanju portala TMZ, Koksi je u tužbi naveo da je cela priča laž i da mu je ona veoma naškodila u poslu. Zbog svega toga on je tražio odštetu od čak 14.5 miliona dolara.

https://www.youtube.com/watch?v=gqZntuoGsHA

Ovo nije prvi put da se otac i sin ne slažu. Pevač tvrdi da je Koksi hteo još 2012. godine da ga tuži i traži odštetu od 1 miliona dolara.

– Upravo sam otkrio da me moj otac, kojeg u mom životu nigde nema, uhodi po društvenim mrežama. Zdravo, tata – napisao je tada na svom Tviter nalogu.

U međuvremenu, Oušn i bend The 1975 su potvrdili svoje nastupe na festivalu Parklife u Mančesteru. Ovo će biti njegov prvi nastup u Velikoj Britaniji od 2014. godine.

Frenk Oušn/ Photo: wikipedia.org
Frenk Oušn/ Photo: wikipedia.org

Frenk je takođe nedavno, na dodeli Golden Globes nagrada,  javno pružio podršku glumici Meril Strip u rušenju novog predsednika Amerike, Donalda Trampa.

Glumica je te večeri održala govor prozivajući Trampa zbog njegovog talenta da ponižava sve oko sebe, a Tramp je na to odgovorio putem Tvitera nazivajući je najprecenjenijom holivudskom glumicom ikada.

Oušn je tada na svom profilu na društvenoj mreži Tumblr napisao – Neka si mu rekla, Meril!

https://www.youtube.com/watch?v=mxRO2x3EuA8

I.N./Izvor: nme.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime