Fish In Oil obećava dobar džez u Domu omladine Beograda

0
196
Oglasi
Fish In Oil/ Photo: Facebook/ Fish In Oil
Fish In Oil/ Photo: Facebook/ Fish In Oil

Veliki koncert džez sastava Fish In Oil održaće se 15. decembra u 21:00 čas u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Kao specijalni gosti na koncertu će nastupiti Schime Trio.

Grupa Fish In Oil izvodi eklektičnu autorsku instrumentalnu muziku koja koketira sa različitim muzičkim stilovima, surfom, filmskom muzikom, bluzom, fri džezom, pankom, slobodnom improvizacijom, rokenrolom. Bend u različitim postavama postoji još od 1993. godine. Trenutno nastupaju u sastavu:

Fish In Oil/ Photo: Facebook/ Fish In Oil
Fish In Oil/ Photo: Facebook/ Fish In Oil

Veljko Nikolić – Papa Nik (perkusije), Tom Feđa Franklin (bubanj), Branislav Radojković  (kontrabas, bas gitara), Bratislav Radovanović (gitara) i Dušan Petrović (saksofon).

Na nastupu u Domu omladine Fish In Oil će promovisati album “3 ključa”, izdanje muzičke kuće Metropolis Music, koje će se uskoro pojaviti u prodaji.

Specijalni gosti večeri Schime Trio je bend koji svira originalnu muziku saksofoniste Luke Ignjatovića. Članovi benda su: Boris Šainović (kontrabas), Predrag Milutinović (bubnjevi) i Luka Ignjatović (saksofon). 

Nedavni nastup benda Schime Trio sa gostom Savom Miletićem na 32. Beogradskom džez festivalu dobio je sjajne kritike od strane kritičara čuvenog časopisa Downbeat Magazine.

Luka Ignjatović/ Photo: Metropolis
Luka Ignjatović/ Photo: Metropolis

U novembru 2016. godine Schime Trio je objavio album “Do you really wanna play” za izdavačku kuću  Metropolis Music.

Ulaznice u pretprodaji koštaju 600 dinara i mogu da se nabave na svim prodajnim mestima Eventima i na blagajni Doma omladine Beograda.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime