FINALISTKINJA X-FAKTORA IMA NOVU STVAR: Pogledajte spot za pesmu “Ne kucaj” Magdalene Bogić

0
189
Oglasi
Magdalena Bogić/Photo: YouTube printscreen
Magdalena Bogić/Photo: YouTube printscreen

Druga sezona muzičkog takmičenja X faktor 2015. godine, između ostalih, iznedrila je i talentovanu Magdalenu Bogić, devojku koja je superfinalni nastup zaslužila moćnim glasom, zapaženim interpretacijama domaćih i inostranih hitova, kao i odličnim kritikama mentora.

Dve godine kasnije, Magdalena i dalje pokušava da izgradi regionalnu karijeru, prvijenac “Nije kraj” započeo je lepu priču, usledio je drugi singl “Više od sna”, a sada je pripremila pjesmu “Ne kucaj”.

Za tekst su bili zaduženi Dubravko Šimek i Robert Međurečan, dok je autor muzike Šimek. Aranžman i produkciju uradio je Miro Buljan, a pevačica je opet posvetila pesmu nesrećnim ljubavima.

– Nova pesma je ljubavne tematike, ali neopisivo jaka i moćna. Snimljena je za sve devojke, žene, koje su bar jednom bile prevarene ili na bilo koji način povređene od muškaraca. Svaka žena mora da ima stav i da bude odlučna u takvim situacijama – poručuje mlada pevačica.

Novu numeru “Ne kucaj” prati i spot koji je sniman u Rijeci i Puli.

– Ekipa koja je snimala bila je fantastična, koliko je bilo naporno toliko sam i uživala. Predivno iskustvo iz gradova koje ću dugo pamtiti – zaključuje Magdalena.

HL/ Izvor: Dnevne novine

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime