Filmski svet dobio je novog Supermena…

0
224
Dejvid Korensvet, novi Supermen, screenshot YouTube
Oglasi

Mesecima su trajale audicije kompanija Warner Bros i DC Studios na kojima su se tražili glumci koji će glumiti Supermena i Lois Lejn u filmu “Superman: Legacy”. koji će režirati Džejms Gan.

Konačno, odlučeno je kako će ulogu Klarka Kenta odnosno Supermena dobiti Dejvid Korensvet dok će Rejčel Brosnan glumiti Lois Lejn.

Henri Kavil otpušten, fanovi Supermena se razbesneli…

Korensvet, koji je postao poznat posle uloge u seriji “Hollywood” koju je režirao Rajan Marfi, glumiće novinara Kenta koji radi u novini po imenu The Daily Planet dok će Brosnan glumiti njegovu koleginicu. Premijera filma predviđena je za 11. jul 2025. godine.

Kako je rekao producent Peter Safran, film će se fokusirati na Supermena koji uravnotežuje svoje kriptonsko nasleđe sa svojim ljudskim vaspitanjem.

– On je utelovorenje istine, pravde i američkog načina života. On je dobrota u svetu koji dobrotu smatra staromodnom – kazao je Safran.

Umetnik dao otkaz u DC Comics, neće više da crta Supermena: Ne mogu više da gledam šta mu rade…

Korensvet je postao zapažen ulogom u seriji “Hollywood” koja se odvija u četvrdesetim godinama prošlog veka i u kojoj glumi talentovanog glumca koji noću zarađuje kao seksualni radnik. Bio je zapažen i u Netflixovoj seriji “The Politician” kao i u prošlogodišnjem hororu “Pearl”. Njegov sledeći film je “The Lady In The Lake” u kojem će mu partnerka biti Natali Portman.

S druge strane, Rejčel Brosnan najpoznatija je po glavnoj ulozi u seriji “The Marvelous Mrs. Maisel” dok su joj najpoznatije filmske uloge one u filmu “Kurir” gde joj je partner bio Benedikt Kamberbač, kao i “Lovci na glave” sa Kristoferom Volcom i Vilijemom Defoom.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime