Fil Kolins: Ma kakva penzija, odoh na turneju

0
202
Oglasi

Filu Kolinsu je izgleda dojadilo da bude u penziji pa u junu 2017. godine kreće na evropsku turneju.

Photo: youtube.com printscreen
Photo: youtube.com printscreen

Fanovi će ponovo moći da uživaju u hitovima poput “In The Air Tonight” i “Against All Odds”. Prvi koncert će biti održan u junu u dvorani Rojal Albert Hol u Londonu, a pevač će zatim nastupiti u Parizu i Kelnu.

Kolins se povukao iz sveta muzike nakon što zbog oštećenog nerva nije mogao da svira bubnjeve. Iako se donekle oporavio, na novoj turneji će najverovatnije samo pevati.

 – Mislim da ću samo pevati, jer smatram da ne mogu da sviram bubnjeve kao nekada. Međutim, moj 15-godišnji sin Nikolas će biti na sceni. Već je sjajan bubnjar –  rekao je.

Muzičar je prošle godine imao nastup za fondaciju Little Dreams, a njegov sin je svirao bubnjeve. U avgustu je na otvaranju US Opena takođe otpevao dva hita.

Photo: youtube.com printscreen
Photo: youtube.com printscreen

 – Mislio sam da ću se povući tiho, ali, zahvaljujući mojim fanovima, porodici i podršci umetnika, pronašao sam strast za muzikom i nastupima. Predomislio sam se, živim sa svojom decom koja žele da idem na put, uradim neke nove stvari, tako da nema razloga da to ne učinim –  rekao je.

Evropska turneja će nositi naziv “Not Dead Yet Live”.

Kolins je 80-ih godina prošlog veka imao više hitova u Top 40 Velike Britanije nego bilo koji drugi pevač. Slavu je stekao kao bubnjar, a zatim i frontmen grupe Dženezis. 

Solo debi je imao 1981. godine, kada je objavio album “Face Value” na kojem se nalazi hit “In The Air Tonight”. Među ostalim hitovima su pesme “Easy Lover”, “You Can’t Hurry Love”, “One More Night” i “Another Day In Paradise”.

Koncerti u dvorani Rojal Albert Hol će se održati 4, 5, 7, 8 i 9. juna sledeće godine. Kolins će u Kelnu nastupati 11. i 12. juna, dok će u Parizu pevati sedam dana kasnije. Prodaja ulaznica za koncerte počinje 21. oktobra.

Izvor: klix.ba

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime