Festov Demo Fest #2… Veto, Koske i Lisilo 19. januara u klubu Fest

0
169
Oglasi
Photo/ Promo
Photo/ Promo

Treće kvalifikaciono veče Festovog Demo Festa #2 održaće se u nedelju, 19. januara u zemunskom klubu Fest, a nastupiće bendovi: Veto, Koske i Lisilo.

Veto/ Photo: AleX
Veto/ Photo: AleX

Veto je mladi trio iz Beograda. Repertoar im je uglavnom sastavljen od stranih blues rock i hard rock pesama, a od nedavno su počeli da se bave i autorskim radom.

Ekipu benda čine: Marko Puzović (gitara), Igor Jovanović (bas) i Stevan (bubnjevi).

Bend Koske je autorski rok sastav iz Aranđelovca nastao početkom 2019. godine.

Članovi benda su: Joca (solo gitara), Velja (ritam gitara), Goran (bubnjevi), Koske (bas gitara) i Pera (vokal).

Lisilo/ Photo: Studio Sima
Lisilo/ Photo: Studio Sima

Lisilo je autorski bend iz Beograda nastao u jesen 2018. godine kao logičan rezultat kreativne hemije koja se rodila između članova tokom rada na zajedničkim projektima u prošlosti.

Lisilo nema kalup, a najbliža odrednica bi se mogla definisati kao alternativni rok usmeren na eksperimentisanje i koketiranje sa mnogim podžanrovima istog uz lične tekstove koje dotiču širok spektar tema inspirisanih različitim doživljajima sveta i života.

Članovi benda su: Prlja (bubnjevi, sample pad), Narke (bas, prateći vokal), Jocan (midi i gitara), Artur (gitara i glavni vokal).

Kvalifikacione večeri Festovog Demo Festa održavaće se u klubu Fest svake nedelje od 19:00 do 22:00 časa u toku januara i februara.

Svake nedelje nastupiće po tri benda, najbolji po mišljenju žirija i publike ulaze u polufinala, a zatim i finale koje će biti održano u martu.

– Vrlo je važno da što više ljudi dođe na svako kvalifikaciono veče, svima njima je podrška jako važna – kažu organizatori i dodaju – Ne samo zbog aplauza, pored žirija i publika će imati priliku da glasa za svoje favorite i tako nekome pomogne da dođe do finala!

Najbolje bendove čekaju vredne nagrade:

I nagrada: Vaučer u vrednosti od 600 evra za kupovinu u prodavnici “Marić muzički instrumenti”/ direktan plasman u kvalifikaciona takmičenja Bunt rok festivala

II nagrada: Vaučer u vrednosti od 400 evra za kupovinu u prodavnici “Marić muzički instrumenti“

III nagrada: snimanje jedne pesme u King Oliver Music studiju Ivana Srdanovića/ besplatan set up instrumenata u Guitar Service Belgrade

IV nagrada (nagrada publike): nastup na Rock Village festivalu u Banatskom Sokolcu 2020. godine

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime